Hírek

MKO

2021. február 10.

Saját fejlesztésű applikációval újít a Budapesten tizenhárom éve működő egészségtudatos étterem, a Fruccola. Az eredeti tervek szerint már idén elindult volna tesztüzemben az „automata étterem” hálózatuk, de a vírushelyzet miatt ezek kihelyezése még várat magára. Addig is a kifejezetten erre a célra kifejlesztett speciális technológiával csomagolt egészséges ételeket az applikáción keresztül előrendeléses rendszerben tesztelik. Ez a Fruccola Bird.

A fókuszban a minőségi, lehetőleg hazai alapanyagok szerepelnek, a kínálat megalkotásakor mindig fontos szempont volt, hogy odafigyeljenek a gluténmentes, laktózmentes, vegetariánus, vegán vagy egyéb speciális étrendet követőkre is.

Az applikáció előrendeléssel működik, minden hétköznap 14:00 óráig lehet leadni a másnapi vagy távolabbi napokra szánt előrendelést.

Az ételeket egy speciális vákumozási technikával csomagolják: „Olyan csomagolást szerettünk volna, melynek segítségével megőrizhető a szép tálalás, az étel nem rázódik szét és megtartja az állagát, frissességét és az értékes vitaminokat.

Így találtunk rá egy vákumozási technikára, amivel ezeknek mind meg tudunk felelni.” – meséli Saás Petra, a Fruccola tulajdonosa.

A Fruccola Bird Applikáció IOS-re és Androidra is letölthető, személyre szabható filterekkel akár az allergéneket, speicális étrendi igényeket is be lehet rajta előre állítani.  A kínálat folyamatosan frissül a szezonális alapanyagoknak megfelelően, vásárláskor Szép kártya is használható, a rendszerben pedig későbbi kedvezményekre jogosító „Yoyo-k” is gyűjthetők.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra