Hírek

Magyar Konyha

2023. október 12.

Mór24

Újabb étterembezárás Balatonfüreden.


A zárásról a Michelin által Bib Gourmand elismerésben részesült étterem az alábbi bejegyzést tette közzé Facebook oldalán:


"2020 nyarán, amikor belevágtunk életünk talán legnagyobb kihívásába, szerelemprojektjébe, őszhajszálaink és nevetőráncaink elsőszámú megszaporítójába, még fogalmunk sem volt, hogy 3 év múlva mennyire nehéz lesz kimondani, amire most készülünk. Ahogy minden étkezésnek van eleje és vége, úgy egy étterem története sem tarthat örökké.


A MÓR24 jelenlegi formájában búcsúzik tőletek.


Mérhetetlenül hálásak vagyunk, hogy támogattatok, inspiráltatok és szerettetek minket, hogy nyitott szívvel és gondolkodással fogadtátok a hozzánk annyira közel álló 'small plate' és natúr bor koncepciót. Reméljük, maradandó nyomot hagytunk bennetek, és minden nálunk töltött étkezésre szívesen gondoltok vissza, az első kortytól az utolsó falatig.


Hogy méltó módon búcsúzzunk, szeretettel hívunk titeket az utolsó két hétvégénkre, amit szeretnénk baráti nevetéssel, sűrűn koccanó poharakkal és az utolsó morzsáig kitörölgetett tányérokkal megtölteni!


Nyitvatartásunk:


2023.10.13. péntek - 18:00-21:00


2023.10.14. szombat - 12:00-15:00 & 18:00-21:00


2023.10.15. vasárnap - 12:00-16:00


2023.10.20 péntek -18:00-21:00


2023.10.21. szombat 12:00-15:00 18:00-21:00


2023.10.22. vasárnap 13:00-16:00 19:00-21:00


Kérünk titeket, hogy asztalfoglalásotokat e-mailben jelezzétek: info@mor24.hu


Tartsátok rajtunk a szemeteket, mert azt megígérhetjük, hogy amikor eljön az ideje, a folytatásról mindent megosztunk veletek!


Köszönjük, hogy velünk vagytok!


Edit & Tomi




Nemrég a Balatonról készült összeállításunkban még nem vázolták ennyire borúsan a helyzetet, de már ott is lehetett sejteni, hogy nem minden kerek.


"Vendégszámban rendben voltunk. Kicsit több vendéget is tudtunk volna fogadni, de este sokszor viharos volt az időjárás, nem működött a teraszunk. A Michelin figyelme érezhető, sok volt a külföldi vendégünk, akik célirányosan hozzánk érkeztek és gyakran visszajöttek, hiszen a mi konyhánk nemzetközi és közérthető, miközben a jó magyar ízek sem maradnak el. Most már csak hétvégéken vagyunk nyitva és egy kisebb téli szünetben is gondolkodunk. Tudjuk, hogy ez a Michelin miatt veszélyes gondolat, de veszteségesen nem akarjuk nyitva tartani az éttermet. Persze amikor lehetséges, akkor kinyitunk és minőségi rendezvényeket is vállalunk."

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra