Hírek

Magyar Konyha

2022. október 27.

A tréningeket Juhos József és Nagy Anna tartja.


A Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából a Magyar Konyha Magazin Kiadó cukrásztréninget szervez éttermi séfek és cukrászok szakmai továbbképzésére, amelyre még vannak szabad helyek.

A résztvevők számára térítésmentes tréning helyszíne a Metro Gasztroakadémia (2040 Budaörs, Keleti utca 3.). A képzés egynapos, 15 fős csoportban zajlik, 08:30 és 17 óra között. A képzés résztvevőinek névsorát a jelentkezések sorrendjében töltik fel.


A képzés időpontjai:

2022. november 15.

2022. november 16.


A képzés során bemutatásra kerülnek az alaptechnikák, klasszikus magyar és francia desszertek, pohárdesszertek. Az oktatás rövid elméleti és gyakorlati képzést is tartalmaz.

November 15-én Juhos József, november 16-án Nagy Anna tartja a szakmai képzést.

Részvételi szándékát kérjük, hogy az ITT elérhető jelentkezési lap kitöltésével jelezze!


Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra