Magyar Konyha
2022. október 27.A tréningeket Juhos József és Nagy Anna tartja.
A Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából a Magyar Konyha Magazin Kiadó cukrásztréninget szervez éttermi séfek és cukrászok szakmai továbbképzésére, amelyre még vannak szabad helyek.
A résztvevők számára térítésmentes tréning helyszíne a Metro Gasztroakadémia (2040 Budaörs, Keleti utca 3.). A képzés egynapos, 15 fős csoportban zajlik, 08:30 és 17 óra között. A képzés résztvevőinek névsorát a jelentkezések sorrendjében töltik fel.
A képzés időpontjai:
2022. november 15.
2022. november 16.
A képzés során bemutatásra kerülnek az alaptechnikák, klasszikus magyar és francia desszertek, pohárdesszertek. Az oktatás rövid elméleti és gyakorlati képzést is tartalmaz.
November 15-én Juhos József, november 16-án Nagy Anna tartja a szakmai képzést.
Részvételi szándékát kérjük, hogy az ITT elérhető jelentkezési lap kitöltésével jelezze!