Hírek

MKO

2022. április 28.

Neves szakmai díjat, aranyérmet nyert el Terei Miklós: a nagykanizsai fagylaltozóban készített imázsfilmje elnyerte a nemzetközi zsűri tetszését.

Pink Lady Food Photographer díjat 2011-ben alapította a The Food Awards Company és a kezdetektől névadó szponzora a Pink Lady prémium alma brand. Céljuk kifejezetten a kreatív ételfotók értékelése, ünneplése és a nagyközönséghez való eljuttatása. A több tucat fotós kategória mellett filmes kategóriában is lehetett nevezni -

a zsűri elnöke David Loftus fotográfus volt, aki többek között Jamie Oliver fotósaként is ismert.Terei Miklós 10 évvel ezelőtt, 2012-ben alapozta meg szakmai hírnevét az első gasztro témájú imázsfilmjével, amit az Onyx étteremnek készített. A Bocuse d’Or világáról is számos képanyaga készült – a hazai szakma után most külföldön is elismerték tehetségét.A nagykanizsai DaCrema kézműves fagylaltozót Wilheim Dávid és felesége, Virág vezeti. 2019-ben az ő fagylaltjukat, a Piemont királyát választotta a szakma az év fagyijának. A fesztiválon díjazott képanyag az ő munkájukat mutatja be – az egyéni látásmód és a különleges technológia a külföldi szakembereket is meggyőzte.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra