Október 12-én indul a Kodolányi legújabb felnőttképzési kurzusa, a Nyitott konyha. Az érdeklődők Pethő Balázs, hazánk egyik legjobb séfje kezei alatt sajátíthatják el a csúcsgasztronómia otthon is alkalmazható tippjeit, trükkjeit és fogásait.
A Kodolányi konyhájában izgalmas kulináris tájakra kalandozhatnak a szakácsművészet szerelmesei: nagymamáink receptjei a 21. században, a rizottókészítés titka vagy a karácsonyi menüsorok újragondolása.
A résztvevők minden alkalommal három fogást készítenek el a konyhafőnök pontos instrukciói alapján. Főzés közben pedig mindenkinek lehetősége nyílik feltenni kérdéseit, és megosztani a csoporttal tapasztalatait.
A receptcsere pedig nemhogy szabad, egyenesen kötelező!
A kurzusnak a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem Budapesti Oktatási Központja ad otthont, kéthetente kedden, este fél hat és fél nyolc között. Az első alkalomra október 12-én kerül sor, utoljára pedig december 7-én köthetjük fel a kötényt. A résztvevői létszám limitált: maximum 12 fő. Túljelentkezés esetén, a befizetés sorrendje dönt arról, ki tud részt venni. A tanórák külön-külön, illetve együttesen is látogathatóak.
10.12. Csak a fantázia dönt!
10.26. Mit rejt a séf hűtője?
11.09. Nagyi főztje újratöltve!
11.23. A csúcstechnológia és a kacsamáj
12.07. Tradíció vagy kísérletezés? Közeleg a karácsony!
Tanfolyamok időpontja: 17.30-19.30 óra
Tanfolyam helyszíne:
Kodolányi János Egyetem Budapesti, Bp. XIII. ker. Frangepán utca 50-56.
Jelentkezés itt.
További információk.