Hírek

MKO

2021. november 4.

Továbbképzés indít a vendéglátásban dolgozó szakemberek részére a Stílusos Vidéki Éttermiség.

A továbbképzés célja a hazai vendéglátás minőségi fejlesztése, azon belül a kávékészítésre helyezve a hangsúlyt. Ennek érdekében olyan tematikájú továbbképzést szeretnénk szervezni a hazai vendéglátóegységek képviselői részére, mellyel előbbre vihető a minőségi vendéglátás, emelhető a vendéglátóhelyek által nyújtott élmény színvonala.

Választható időpontok - helyszínek:

  • 2021.11.08       Eger, Macok Bisztró és Borbár
  • 2021.11.10       Balatonszemes, Kistücsök Étterem
  • 2021.11.11       Hosszúhetény, Almalomb
  • 2021.11.16       Szigetmonostor, Rosinante Fogadó
  • 2021.11.17       Pannonhalma, Pausa Apátsági Kávéház
  • 2021.11.18       Sopron, One Eleven Roastery
  • 2021.11.23       Debrecen, IKON Étterem
  • 2021.11.24       Mád, Percze Étterem
  • 2021.11.29       Veszprém, GUSTO13 Bistro & Delicate
  • 2021.11.30       Budapest (helyszín szervezés alatt)


Vezető oktató: Molnár Attila, négyszeres magyar barista bajnok, világbajnoki döntős. A One Eleven Roastery tulajdonosa, a Tamp&Pull alapítója. Versenyeken zsűrizett kóstoló bíróként, oktatóként adja tovább tudását külföldön és itthon, valamint a világot járva konzultál kávéval foglalkozó emberekkel, hogy recepteket, ötleteket adjon nekik.

A képzésen való részvétel ingyenes.

Részvételi szándékát a következő linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével jelezze!


A képzésen való részvétel lehetőségéről legkésőbb a képzés előtt 5 nappal értesítik a jelentkezőket.

További információ: info@svet.hu

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra