MKO
2021. november 4.Továbbképzés indít a vendéglátásban dolgozó szakemberek részére a Stílusos Vidéki Éttermiség.
A továbbképzés célja a hazai vendéglátás minőségi fejlesztése, azon belül a kávékészítésre helyezve a hangsúlyt. Ennek érdekében olyan tematikájú továbbképzést szeretnénk szervezni a hazai vendéglátóegységek képviselői részére, mellyel előbbre vihető a minőségi vendéglátás, emelhető a vendéglátóhelyek által nyújtott élmény színvonala.
Választható időpontok - helyszínek:
- 2021.11.08 Eger, Macok Bisztró és Borbár
- 2021.11.10 Balatonszemes, Kistücsök Étterem
- 2021.11.11 Hosszúhetény, Almalomb
- 2021.11.16 Szigetmonostor, Rosinante Fogadó
- 2021.11.17 Pannonhalma, Pausa Apátsági Kávéház
- 2021.11.18 Sopron, One Eleven Roastery
- 2021.11.23 Debrecen, IKON Étterem
- 2021.11.24 Mád, Percze Étterem
- 2021.11.29 Veszprém, GUSTO13 Bistro & Delicate
- 2021.11.30 Budapest (helyszín szervezés alatt)
Vezető oktató: Molnár Attila, négyszeres magyar barista bajnok, világbajnoki döntős. A One Eleven Roastery tulajdonosa, a Tamp&Pull alapítója. Versenyeken zsűrizett kóstoló bíróként, oktatóként adja tovább tudását külföldön és itthon, valamint a világot járva konzultál kávéval foglalkozó emberekkel, hogy recepteket, ötleteket adjon nekik.
A képzésen való részvétel ingyenes.
Részvételi szándékát a következő linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével jelezze!
A képzésen való részvétel lehetőségéről legkésőbb a képzés előtt 5 nappal értesítik a jelentkezőket.
További információ: info@svet.hu