Hírek

MKO

2021. december 7.

Megnyitott a Culinaris új, prémium italokra specializálódott Wine&Spirit kiskereskedelmi egysége a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. A budai üzlet különlegessége a nemzetközi és hazai prémium italkínálat legjavának értékesítése, a soft drinkektől egészen az olasz vagy dél-amerikai borokig. A tervek szerint a helyszín a jövő évben Culinaris delikátesszel is bővül.

A Culinaris 2003 óta szereplője a hazai gasztronómiai piacnak. A 2020-as, cégstruktúrát érintő változás után a termékpaletta tovább bővült. Alkoholos italok és soft drinkek, prémium borok és párlatok jelentek meg egyre nagyobb arányban a delikátesz- és a webshop kínálatában. Az egyirányba mutató tervek mostanra a Wine&Spirit üzletben öltöttek formát.

„A Hegyvidék Bevásárlóközpont, mint az új egységünk helyszíne, teljes mértékig illeszkedik a Culinaris márkaértékéhez. Fontos szempont volt számunkra, hogy egyszerre legyünk újítóak, de a megszokott magas színvonal is biztosított legyen.” – mondta Varga Ákos, a Culinaris ügyvezető igazgatója.
 
Nagy hangsúlyt fektetnek a hazai termelők és gyártók támogatására, nemcsak disztribúciós, hanem marketing eszközökkel is népszerűsítik árucikkeiket. A Meet the Locals névre keresztelt videósorozatukban magyar márkák inspiráló történeteivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A vállalat célja, hogy még több hazai, prémium termelővel, kereskedelmi partnerrel lépjen együttműködésbe,

másrészt az, hogy a vásárlók minél több helyen érhessék el a boltok kínálatát. Ennek érdekében az idei évben megújul a Culinaris webáruház, a jövő évben pedig újabb kiskereskedelmi egység nyitását is tervezik.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra