Hírek

Magyar Konyha

2023. október 12.

Ikon , Thür Ádám

A Pannon Gasztronómiai Akadémia Egyesület szervezésében, a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával, Bíró Lajos és Csapody Balázs vezetésével egy olyan átfogó szakmai és fejlesztési program született, melynek célja, hogy országos szinten fejlődési lehetőséget biztosítson szakácsok, séfek számára. Koncepciója a szegmensre jellemző ételkínálat reformációja, célja a standardizálás, mely a szakemberhiány részleges megoldásához vezethet.



Előadó séf: Thür Ádám-IKON


 Programvezető séf: Bíró Lajos


 Dátum: 2023.október 16., hétfő (9:00 – 15:30 óráig)


Helyszín: Budaörs – Metro Gasztroakadémia: 2041 Budaörs, Budapark Keleti 3.


Téma: Michelin ajánlott éttermek, séfek – élmény a gasztronómiában: séfek, éttermek, akik magas színvonalon képviselik a magyar gasztronómiát, nagy hangsúlyt fektetve a regionális alapanyagok használatára, illetve a szezonalitásra.


A programon a séf a következő ételeket készíti el:


Bárány pacalleves 


Szarvasgerinc, csicsóka, mogyoró 


Rizsfelfújt, málna sorbet


Borjúbríz, körte, satay 


Részvételi díj, a korábbiakhoz hasonlóan: 10 000 Ft/fő, és a PGA Tagok számára az Akadémia által biztosított kedvezményes ár: 5 000 Ft/fő.


Az előadáson a férőhelyek száma 24, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadják.


Jelentkezés email-ben: info@pannonga.org.





Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra