Hosszú évekre visszatekintő hagyomány az éveleji borvacsora a Rókusfalvy Fogadóban. Az idén 20. születésnapját ünneplő fogadó szeretné ezt az eseményt még különlegesebbé tenni, ezért idén február 10-én, 18.30-tól generációs borvacsorát tartanak.
Hosszú évekre visszatekintő hagyomány az éveleji borvacsora a Rókusfalvy Fogadóban. Az idén 20. születésnapját ünneplő fogadó szeretné ezt az eseményt még különlegesebbé tenni, ezért idén február 10-én, 18.30-tól generációs borvacsorát tartanak.
A vendégszereplők a konyhában: Bíró Lajos és Bíró Dániel, a palackoknál Bock József és Bock Valér; a hazai pályán Fülöp Zoltán séf lesz a karmester, valamint Rókusfalvy Pál és Rókusfalvy Palkó lesznek a boros házigazdák.
A rutint "110 évnyi tapasztalat" biztosítja, amit Bíró Lajos, Bock József és Rókusfalvy Pál szerzett meg a gasztronómiában az elmúlt évtizedekben. Persze a stafétát már évek óta átvették a fiatalok, mégis tökéletes összhangban dolgozik együtt a két generáció.
Menü
Welcome - Rókusfalvy Rozépezsgő 2019
Étel- és borsor:
Tojás, kaviár, gomba - Rókusfalvy Brut Pezsgő 2018
Ponty, fokhagyma, paprika - Rókusfalvy Sauvignon Blanc 2021
Csicsóka, császárhús, fenyőmag - Rókusfalvy Zöldveltelini 2020
Borjú, szarvasgomba, petrezselyem - Rókusfalvy Pinot Noir 2018
Pisztráng, hollandi, karfiol - Bock Chardonnay Barrique 2020
Bárány, paraj, rozmaring - Bock Syrah 2017
Pekándió, amaretto, vanília - Bock Göntéri Hárslevelű 2017