Hírek

MKO

2021. november 5.

whisky show

A hazai whiskykultúra elmélyítése céljából idén 10. alkalommal rendezik meg a Whisky Show Budapest eseményt, amely programjával a hagyományok ápolására és ismeretterjesztésre is kiemelten fókuszál. A látogatók több, mint 500-féle minőségi ismert, neves, minőségi whiskyjeit, rumjait, ginjeit és egyéb prémium párlatait kóstolhatják meg két napon keresztül 2021. november 6-7. között a Corinthia Hotelben.

A Whisky Show Budapesten a Single Malt City pultjánál progresszív és tradicionális értékek találkoznak három ikonikus márka single malt scotch whiskyjében. Az érdeklődők megtapasztalhatják a múlt és jövő találkozását, hiszen a Bruichladdich skót whiskykben egyesülnek a hagyományos folyamatok a modern technológiával, mellyel felforgatták a világ whiskypiacát.  Emellett pedig a Glenfiddich és a The Balvenie whiskyk belátást engednek a William Grant & Sons nagymúltú lepárlójának ízélményébe, melyet generációk tudása tesz tökéletessé.

A Glenfiddich a világ legtöbbet díjazott single malt skót whiskyje. A William Grant & Sons tulajdonában lévő lepárló, ahol a méltán híres Glenfiddich készül, egyike azon kevés skóciai lepárlónak, melyek családi kézben vannak, ezért változatlanul a hagyományé és a generációról generációra hagyott tudásé a főszerep. Ezek az értékek pedig minden üveg Glenfiddich-ben tükröződnek.

Bruichladdich – Skót. Single malt. A Bruichladdich progresszív lepárlójában nem a konzisztencia vagy az uniformitás kapja a hangsúlyt, hanem a termőföld sokszínűsége. Éppen ezért a Classic Laddie nem egy kőbevésett recept alapján készül, hanem a Bruichladdich lepárlót jellemző filozófia alapján. Így lesz minden palack Classic Laddie egyedi és kicsit más, mégis magában hordozza a klasszikus, elegáns és florális jegyeket.

Most hétvégén a Whisky Show Budapest lehetőséget nyújt arra, hogy az érdeklődők megismerkedjenek ezen világhírű single malt skót whisky több variánsával is.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra