Hírek

Ha valahol méltóképpen tudnak ünnepet várni, az a budapesti Auguszt Cukrászda Fény utcai üzlete. Ők bármilyen piros betűs ünnepet képesek mesevilággá változtatni. Ilyen a húsvéti kínálat is, amely az újra megnyílt emeleti részben csodálható meg.


Innen vihetnek emlékezetes ajándékot haza azok, akik ízben és látványban is valami különlegessel szeretnének kedveskedni szeretteiknek.




A vásárban megtalálható az összes klasszikus kedvenc. Vannak fonott kalács-variációk, ahogy kapható répatorta és mézeskalács is.




Visszatér a bejgli erre az ünnepre, méghozzá dió- és mákízesítéssel. A szezon érdekes újítása, hogy az egyébként jobbára karácsonykor kapható panettone is megjelenik a húsvéti kínálatban. Meglepően széles a marcipánválaszték, a tojások, a nyuszik, a báránykák az ünnepi torta tetejére vagy csak úgy magában, asztaldísznek, nem utolsó sorban pedig a gyerekek örömére kaphatók.




A főtt tojás megfestésével sem kell bíbelődnie annak, aki nem akar: a tojások a klasszikus festett színeken túl idén pasztellben és aranyban pompáznak. Jó hír, hogy a nyuszi nem kizárólag marcipán képében támad, csokinyúl is fellelhető a kínálatban, a vidám figurák garantáltan jókedvre derítenek mindenkit.




A hagyományos vonal kedvelői is megtalálják a számításaikat, nekik a fonott kalács mellett vélhetően a népies hangulatú mézeskalácsra esik a választásuk.




Figyelem, a cukrászda csütörtökön este a hosszú hétvégére bezár, az ünnepeket a cukrászdinasztia is ünnepléssel tölti. Vigasztaljon mindenkit maga a tény, hogy a kerthelyiség az ünnepek után megnyitja kapuit.



Fotók: Auguszt Cukrászda – Fény utca, Magyar Konyha

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra