Hírek

S. N.

2020. december 3.

A házhozszállítás maradt most az egyetlen esélyünk arra, hogy éttermi fogásokhoz jussunk, de azokra is ráfér a támogatás, akiktől rendelhetünk.

A tavaszi karantén után november közepe óta ismét csak elvitellel és kiszállítással tudják biztosítani működésüket az éttermek, kávézók, vendéglátóhelyek, ez pedig jócskán megnöveli a házhozszállítással foglalkozó cégek forgalmát. Az elmúlt nyolc hónapban például már több, mint 1500 étterem és üzlet csatlakozott a NetPincérhez, és ami eredetileg a vészhelyzet megoldására szolgált, az mostanra a szolgáltatásuk egyik alappillérévé vált: ma már természetes a számukra, hogy házhoz is szállítanak.

November közepén életbe lépett a kijárási tilalom, a NetPincér pedig percről percre érzékelte a megrendelők és az éttermek reakcióit. A járvány második hulláma 300 partnert hozott, csatlakozott például a Sárközi Ákos által fémjelzett Textúra Étterem, a Tokio, a Bestia, a Cafe Vian, a Czakó Kert, a Törökméz, a Don Doko Don Japán Bistro, a Vadrózsa Étterem, a Tuning Burger és a Pizza Kávé Világbéke is. Ezzel együtt a futárok száma 3000 főre növekedett, év végéig pedig további többszáz fővel szeretnék bővíteni a létszámot. Étteremként és futárként is egyszerű és gyors a csatlakozási folyamat.


A házhoz szállító cég igyekszik segíteni is nehéz helyzetbe jutott partnereinek. Egyrészt január 6-ig elengedik a jutalékot az elviteles rendelések esetében, emellett pedig elindítják a „Segítsd a NetPincér Partnereket!” kampányt. Ennek keretében a cég több mint egymilliós megrendelői bázisának tagjai összesen 25 millió forint keretösszegben lehetőséget kapnak fejenként egy-egy „VELETEKVAGYUNK” kuponkód egyszeri felhasználására 2000 forint feletti vásárlás esetén. Ebből 500 forintot az a NetPincér Partner kap, ahol a felhasználó leadja a rendelését, a másik 500 forint kedvezményben pedig a megrendelő részesül. Ezáltal a cég nemcsak segít a felhasználóknak, hogy kedvezményes áron rendelhessenek, hanem plusz rendeléseket ad a partnereinek, és közvetlen pénzügyi támogatásban is részesíti őket.

A NetPincér felületén mindemellett már hét alapítvány részére lehet adakozni. A Magyar Vöröskereszt munkáját március óta segíthetik a felhasználók, mellettük gyermekalapítványt, állatmenhelyet, nélkülözőket és közösségi erdőket is lehet támogatni. A fogyasztók pedig szívesen használják ki a lehetőséget: az adományok összege a tavaly ilyenkori időszakhoz képest több mint kétharmaddal nőtt.


Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra