Hírek

MKO

2020. december 2.

A koronavírus támasztotta akadályokat le kell küzdeni – a privát szauna vagy a házhoz menő séf is megoldás lehet.

Az Essência séfje, Tiago Sabarigo, ha kell, házhoz megy:

előre egyeztetett időpontban, telefonos foglalás alapján vállal privát főzőesteket a vendég otthonában.

A jelenlegi kormányrendelet miatt maximum nyolc főnek készít előre megrendelt menüsort segítőjével a portugál főszakács.

Az ételsor borpárosítással vagy akár nélküle is kérhető - az evőeszközöket, a tányérokat és a poharakat az Essência Restaurant biztosítja. Az étterem elviteles és házhoz szállítós koncepcióval működik jelenleg, de igény szerint karácsony gasztrocsomagokat is összeraknak – erről részletesebben a weboldalukon írnak.

A nagyok is újítanak

A Danubius Hotels irodaszolgáltatást indított a budapesti Hotel Heliában és a győri Hotel Rábában - napi vagy akár heti bérléssel is szállodai szobát kaphatunk munkahasználatára. A technikai felszereltség, a higiéniai felkészültség, a munkavégzést segítő kávé-, teabekészítés adott, de ezen túl szobaszervizben biztosított étkezés garantálja a kényelmet. Bizonyos lakosztályokban hozzáférhető a privát szauna is.

A házhoz szállításuk is újdonság: A menüsor a Danubius séfjei által összeállított, kiegyensúlyozott étrendet követi. A klasszikus és könnyű fogások friss alapanyagokból készülnek. A kínálatot szezonálisan elérhető ajánlatokkal tesszük változatossá, már megjelent a karácsonyi menüsor, melyben igazi különlegességek is helyet kaptak” – tette hozzá a marketing és kommunikációs igazgató.

„Azoknak is ajánlom, akik nem vágnának bele egy egész malac, vagy pulyka sütésébe, de régóta tervezték, hogy egyszer ilyen étel is helyet kap az ünnepi asztalon. Most eljött ennek is az ideje!”

– tette hozzá Maráczi Imre, a Danubius Hotels vezető konyhafőnöke.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra