Hírek

MKO

2021. július 8.

hello buda fresh market

A Hello Buda Fresh Market a főváros legfrissebb gasztroudvara és élményközpontja, amely egész évben reggeltől estig prémium szolgáltatókkal, hétvégi tematikus piacokkal, laza programokkal várja a látogatókat a Törökvész úton.

A Hello Buda megálmodói és tulajdonosi köre a Pasarét Bisztrónak, Zingnek, a Street Food Karaván Budapestnek köszönhetően minden szakmai tudást és tapasztalatot az új gasztro udvarban egyesített.
A hét minden napján válogathatunk a kínálatból: például a magyar öko farm csirkés standja, a Crunchy, a Steak Sense, a The Fishmonger tengeri halas falatozója, a japán vonalat erősítő Wafu, a Cloud9 fagyizó, az Újlipótvárosból már jól ismert Három Tarka Macskapékség, a Hússzabóság, a Hello Bar, valamint a Fresh Cornerés a külön egységet alkotó DELI 4U üzlet vár a betérőkre.

A szolgáltatásokat a hétvégi tematikus piacok teszik még teljesebbé. A gasztro udvar minden szombaton 8.00 és 14.00 között a Finom Placc támogatásával a kistérségi termelőknek adja át a terepet, akik minőségi, kézműves termékek széles kínálatával várják a látogatókat. Szombatonként itt mindent megtalálhatunk: házi tejtermékek (tej, túró, natúr és ízesített sajtok), kolbászok, szalonnák, savanyúságok, frissen préselt gyümölcslevek, illatos pékáruk, lekvárok, fűszerek, csokoládék, dió, friss tojás és virág is szerepel a kínálatban.

Kéthetente péntek délutánonként a Divat Placcé a főszerep, ahol divat és design közösségi vásár keretében hazai kézművesek alkotásaiból is válogathatunk. Havonta egyszer az Eb Ovo Közhasznú Egyesülettel összefogva, kutyás témájú közösségépítő rendezvények, workshopok, kézműves vásárok várják az érdeklődőket. A piacok mellett gyerekprogramokkal, kertmozival, rooftop jógával, télen pedig korcsolyapályával és karácsonyivásárral készülnek a szervezők.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra