Hírek

Zirig Árpád

2020. június 17.

megújult , magyar , konyha

Az elmúlt hónapok a gasztronómiában sokaknak kényszerbezárást hoztak, ám az ajtók mögött gyakran ment tovább a munka – átalakításokkal, modernizálásokkal mentek elébe a szezon újbóli beindulásának.

Mi sem tétlenkedtünk; írnivaló is volt bőven, de a háttérben komoly fejlesztések folytak. Hosszú előkészítés után megújult a Magyar Konyha külseje: a tartalmi színvonalat természetesen fenntartjuk, de a régi külső az évek során elavulttá vált, a régi keretek túl szűknek bizonyultak a megnövekedett  forgalomhoz, tartalomhoz és a modern igényekhez.

Nem csak a képek nagyobbak, nem csak a szöveg olvashatóbb – leegyszerűsödött, kezelhetőbbé vált az oldal szerkezete, könnyebb megtalálni az archív tartalmakat is.

Közel 14 ezer anyagot érintett a folyamat. Természetesen egy ilyen komplex munka után még lehetnek döccenők, ezek elhárításán természetesen dolgozunk, célunk, hogy minden eddigi recept, riport, interjú és hír az önök rendelkezésére álljon.

Fogadják szeretettel a Magyar Konyha új internetes oldalát – önöknek készült, jöjjenek minél gyakrabban, olvassanak minél többet, főzzenek receptjeinkből ínycsiklandóakat!


Zirig Árpád
felelős szerkesztő