Az elmúlt hónapok a gasztronómiában sokaknak kényszerbezárást hoztak, ám az ajtók mögött gyakran ment tovább a munka – átalakításokkal, modernizálásokkal mentek elébe a szezon újbóli beindulásának.
Mi sem tétlenkedtünk; írnivaló is volt bőven, de a háttérben komoly fejlesztések folytak. Hosszú előkészítés után megújult a Magyar Konyha külseje: a tartalmi színvonalat természetesen fenntartjuk, de a régi külső az évek során elavulttá vált, a régi keretek túl szűknek bizonyultak a megnövekedett forgalomhoz, tartalomhoz és a modern igényekhez.
Nem csak a képek nagyobbak, nem csak a szöveg olvashatóbb – leegyszerűsödött, kezelhetőbbé vált az oldal szerkezete, könnyebb megtalálni az archív tartalmakat is.
Közel 14 ezer anyagot érintett a folyamat. Természetesen egy ilyen komplex munka után még lehetnek döccenők, ezek elhárításán természetesen dolgozunk, célunk, hogy minden eddigi recept, riport, interjú és hír az önök rendelkezésére álljon.
Fogadják szeretettel a Magyar Konyha új internetes oldalát – önöknek készült, jöjjenek minél gyakrabban, olvassanak minél többet, főzzenek receptjeinkből ínycsiklandóakat!
Zirig Árpád
felelős szerkesztő