Mészáros Ádám séf és a Botaniq Turai Kastély útjai elválnak egymástól: csapat nélküle folytatja, ősztől új menüsorral jelentkezik majd az étterem – adta hírül a Turizmus.com.
„A Clarisse céljai továbbra is változatlanok. A nyári esküvői szezonban a hétvégi rendezvények következtében módosul a nyitvatartás is, a fine dining étterem heti egy alkalommal, csütörtök esténként várja vendégeit” – idézték a BDPST Groupot hírükben.
A lapnak Csizmadia Örs szállodaigazgató elmondta: „Köszönettel tartozunk Ádámnak az elvégzett profi munkájáért, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy sikeresen debütálhatott a Clarisse hazai és nemzetközi szinten is egyedülálló éttermi koncepciója, amelyet a Botaniq Turai Kastély szakmai vezetése álmodott meg.”
A korábban az Onyxnak a második Michelin-csillagot megszerző séf rövid ideig, alig fél évig volt a novemberben megnyílt elit vendéglátóhely konyhájának az élén.