Két séf, négy kéz, két csapat, egy konyha, tizenegy szoba, huszonkét vendég - 229 méter magasan. A SALT és a Natura Hill május 9-én, egyetlen este erejéig közös vacsorára invitálja a vidék és a Börzsöny ízeinek a kedvelőit Zebegény legmagasabb pontjára, a Malom-hegyre.
Akik ismerik a budapesti SALT éttermet, tudják, hogy konyhájukban nagy szerepet játszanak azok a természetes alapanyagok, melyeket akár a közvetlen környezetünkben is megtalálhatunk. Nincs ez másképp a Natura Hillben sem.
Éppen ezért Tóth Szilárd és Szilvási Mihály séf a csapatukkal nyakukba veszik a Zebegény környéki erdőket és mezőket olyan termések, növények, virágok után kutatva, melyet a vacsorához is feltudnak használni. A két séf tizenkét fogással készül: hat fogás Misitől, hat pedig Szilárd kezei közül kerül az asztalra.
Vacsora a napnyugtában, kilátással a Dunakanyarra: a vidéki vendéglátó csomagban érvényes, természetesen egy szobával a Natura Hillben.
„A legnagyobb biztonság érdekében mindössze 22 főt tudunk fogadni, két ültetés alkalmával így biztosítva a legnagyobb távolságot és családias hangulatot.”
– írták facebookos közleményükben.