Hírek

MKO

2022. szeptember 8.

Augusztus 13-án, szombaton, két kiváló séf és jó barát, Pesti István, a tatai Platán séfjének és Pintér Károly, a Lua Resort Balatonfüred konyhafőnökének ételei kerülnek asztalra Balatonfüred különleges augusztusi vacsoraestjén, a Noon éttermében.

Pesti István bázisa ugyan a tatai Platán és a Platán Gourmet, de ezzel párhuzamosan látja el a Lua Resort gasztronómiai tanácsadója feladatot. A Kempinski Hotel Corvinus Budapestben edződött, komoly szakmai múlttal rendelkező séf, Pintér Károly a Dubaji Világkiállításon képviselte hazánk gasztronómiáját. Főzés iránti szenvedélye meghatározza az életét, ahogy ő fogalmaz:

„a legjobban alkotni, valami új dolgot létrehozni szeretek a konyhában”.



A séfek által megálmodott és augusztus 13-án is valósággá váló menüsor részeként asztalra kerül sügér, kápia ponzu, kosho. Felszolgálnak majd nyulat, kecsegét, langusztint és kacsát, és lesz passio, mák és ribizli bonbon, valamint joghurt, csoki és homoktövis. A fogásokhoz kiváló champagne-okat társítunk, amelyről az est során Prisztavok Zoltán gondoskodik a Kreinbacher birtok képviseletében.

A menüt és a jelentkezés részleteit ide kattintva találja meg.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra