Hírek

MKO

2020. december 1.

Nem állt meg az élet a Gerbeaud-nál: Készülnek a bejglik, az Émile-kedvencek már házhoz is rendelhetők!

A Petit Gerbeaud webshop májusi indulása sikert hozott, így a lehető legjobbkor, a novemberi korlátozásokkal egyidőben bővült a Gerbeaud kínálata. Az új termékek megalkotója egy itthon és külföldön is ismert és elismert magyar szakember, akinek kilétét hamarosan felfedik.

A Petit Gerbeaud webshopra felkerültek a közkedvelt ünnepi termékek: a diós és mákos bejgli, a konyakmeggy, új belépőként az earl grey vagy a karácsonyi fűszeres keksz - legnépszerűbb termékeik már boxokban is elérhetők.

A desszert kínálat tíz újdonsággal bővült,

az örök kedvencek (Gerbeaud szelet, Esterházy szelet, dobostorta, sósmogyoró-barack szelet, Gerbeaud160 szelet) mellett olyan finomságokkal készültek, mint a sóskaramellás-körtés képviselőfánk (gluténmentes), gesztenyepüré, somlói galuska, mákos guba és a tiramisu pohárdesszert, ami környezetbarát, lebomló csomagolásban érkezik.

Ezek mellett a kávés-mandarinos homoktövis szelet vagy a szilvalekváros-mogyorós piskótatekercs (laktózmentes) is rendelhető. A kínálat nemcsak online, hanem a Vörösmarty téri kávéházban is elérhető, minden nap 9 és 19 óra között, de termékeik már a Wolt hálózatában is ott vannak.

Émile ház


Az Émile Executive séfje, Frideczky András egy teljesen új, házhoz szállításra szabott menüvel jelentkezett a napokban, melyben megtalálhatók olyan kedvencek, mint a krémes rakott burgonya vagy a madártej. A teljes kínálat megtekinthető ide kattintva.

Az Émile ház keddtől vasárnapig tart nyitva elvitelre, a földszinti Cacao pultjában a péksüteményeken túl desszertek, valamint csomagolt ajándékok is megtalálhatók, míg a kávéról jó ideje a népszerű magyar pörkölő, a One Eleven gondoskodik. A vendégek telefonon is leadhatják rendelésüket, amit akár az étterem parkolójában, a kocsijukban ülve is átvehetnek, de a Wolt segítségével már házhoz is kérhetik.