Hírek

S. N.

2021. június 30.

A Magyar Konyha szerdán megjelenő Balaton 2021 Gasztrokalauzában 65 új helyet ajánlunk, de Budapest sem marad újdonságok nélkül.

SHO BEACH a Lágymányosi-öbölben

A nyári kánikulában nem is érkezhetett volna jobb hír a budapestiek számára: július közepén nyit a SHO BEACH, a Lágymányosi-öböl legújabb ékköve a BudaParton. Az új szabadidős tér csak néhány percre van a belváros zajától, így háborítatlan kikapcsolódást ígér a hét minden napjára. Nappal fürdés a Duna természetes és tiszta vizében, este pedig szórakozás prémium gasztronómiával fűszerezve: a vendégeket a CHILL&GRILL és a MÁK pop-up fogásai várják. Akik pedig szívesen főznének a szabadban, azoknak nem csupán piknik- és bográcslehetőséget biztosítanak, hanem alapanyag-csomagokat is.


Nourdesszertek Budaörsön

Aki franciás eleganciára és minőségi desszertekre vágyik, az vegye az irányt Budaörs felé: Kecskés Alexandra cukrászdája, a Nouregészen különleges desszerteket kínál. A Nour arab gyökerű francia női név, amely illik a hagyományos, mégis modern választékhoz. A cukrászda enteriőrje is a Palágyi Eszter segítségével megálmodott prémium desszertek világát tükrözi, a logót Laki Eszter tervezte.



Arán Bakery Budán

Budapest népszerű péksége, az ír szakmai alapokon működő Arán Bakery a Wesselényi utca után most Budán, a Móricz Zsigmond körtéren is nyitott egy új egységet – a környéken a vásárlók eddig nem voltak elkényeztetve minőségi pékáruval.A kínálat 85 százalékban ugyanaz lesz, mint a bulinegyedben, de készülnek speciális finomságokkal is, amelyek csak Budán lesznek elérhetők. A budai boltban is elsősorban a hazai vásárlókra számítanak kovászos kenyerekkel, sós édes péksüteményekkel és remek kávéval.



Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra