Hírek

S. N.

2020. szeptember 28.

Balatoni Kör, gasztropiknik

Indul a Balatoni Kör őszi-téli Gasztropiknik-sorozata: október 3-án Szigligeten, a Várudvarban várják az ínyenceket.

A minőségi balatoni borászokat, cukrászokat, pálinkafőzőket, éttermeseket és szállásadókat összefogó Balatoni Kör egyesület harmadik éve hozza össze hónapról hónapra, mindig másik helyszínen a balatoni gasztronómiai élet kiváló szereplőit. „Az Egész évben Balaton koncepciónk fontos eleme a Gasztropiknik-sorozat. Büszkék vagyunk arra, hogy már harmadik éve járjuk körül ősszel, télen és tavasszal a Balatont. Jókat eszünk, iszunk, beszélgetünk, és ahogy mondani szoktuk, egymást ajánljuk. Megmutatjuk a vendégeknek, hogy hozzánk az év bármely napján érdemes ellátogatni!” – mondta Laposa Bence, a Balatoni Kör elnöke, hozzátéve: a Gasztropikniket természetesen az érvényben lévő járványügyi szabályok szigorú betartása mellett rendezik meg.


Az október 3-án induló programsorozat első állomása Szigliget lesz, a szervezők a Várudvar Gasztroplaccon várják az érdeklődőket. Déltől lehet kóstolni a Balatoni Kör éttermeinek, borászainak, cukrászdáinak és pálinkafőzdéinek termékeit, egészen este 8-ig, de lesz fanyűvő játékpark a kicsiknek és élő zene a nagyobbaknak.


A Balatoni Kör alábbi tagjai már biztosan részt vesznek az eseményen: Tölgyes Kúria, BL Yacht Club, Borbarátok, Aura Hotel, Kalóz Strandbisztró, Creative Kitchen-John’s Pub Keszthely, Sekler Cake Kürtöskalács, Hotel Bonvino, Villa Kabala, Hableány, Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium, Gyukli Pince, Bujdosó Pincészet, FATA Pince, Szabó és Fia Pincészet, Söptei Pincészet, Istvándy Pincészet, First Craft Beer, Kemendy Tradicionális Pezsgőműhely, Fürjes Udvarház és Borászat, Laposa Birtok, Martinus Birtok, Egly Pincészet.


Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra