Hírek

Orbán Szilvia

2021. július 24.

Paris , ParisHilton , Netflix , főzőshow , CookingWithParis

Sakk-matt: a kétezres évek elejének egyik legnagyobb botrányhősnője főzőműsorban feszít augusztustól – érdekes lesz.

A ma már sokkal visszafogottabb életet élő, s egyébként főleg üzletasszonyként tevékenykedő Paris a modell- és dj-babérok után most más területet szemelt ki magának: a konyhát, és ha már főzni kezdett, saját főzőműsort is kap a Netflixen. A milliárdos Hilton család egykori fekete bárányának tehát újabb sorokkal gazdagodik a szakmai önéletrajza, s a tévécsatorna vezetőinek várakozása szerint a konyhai bukdácsolást a nézők is élvezni fogják.

Legalábbis erre enged következtetni a főzőműsor ötletét adó – eredetileg a saját YouTube-csatornájára feltöltött, és aztán villámgyorsan felkapott – Cooking with Paris című videó fogadtatása.

Az alig tizenötperces szösszenetet, amiben Paris Hilton egyéni stílusban készít lasagnét, ugyanis a tavalyi feltöltés óta már több mint ötmilliószor nézték meg a neten.

Ugyan a videó viszonylag kevés, ellesésre érdemes tanácsot ad, és nem tanulunk új konyhai praktikákat sem, az kétségtelen, hogy egy bizonyos szinten szórakoztató, és közben Paris néhány emlékezetes mondattal is megajándékozza a nézőket. Ilyenekkel: „csak óvatosan, ha hosszú a hajad, mert meggyulladhat”, vagy: „ez igaz: allergiás vagyok a süketelésre”.


A hatrészes, egyenként félórásra tervezett főzőműsor a hírek szerint augusztus 4-én kerül adásba, és Hilton lesz az egyik executive producere.

„Olyan izgatott vagyok! A jövő hónapban visszatérek a tévébe, és ez alkalommal a konyhát fogom meghódítani” – írta ki Hilton az Instagramon.

Paris Hilton ma már a saját jogán is sikeres üzletasszony, többek között ingatlanbefektető, s több ruha-, illetve illatmárkával büszkélkedhet. Idén indította el vállalatát, a Slivington Manor Entertainmentet, és szerződött a Warner Bros.-szal. Nemsokára a Peacock nevű csatornán is feltűnik egy – vissza a gyökerekhez – valóságshow-val, aminek munkacíme Paris in Love, és amelyben majd a saját esküvői előkészületeit követhetik nyomon a nézők.

Arra ugyan nem érdemes számítani, hogy – a saját bevallása szerint sem gyakorlott szakács – Paris ételremekeket készít a műsorban, arra viszont igen, hogy a sztár valamelyest bepillantást enged pompás életstílusába, és az egyes epizódokban szinte biztosan feltűnik még egy-két híres arc, akikkel majd vállvetve igyekszik megbirkózni a konyhai kihívásokkal. A remény hal meg utoljára, így bízhatunk abban, hogy azért ételek is készülnek közben.

„Paris Hilton tud főzni… nos, nagyjából. És totálisan felforgatja a hagyományos főzőshow-k világát” – olvasható a műsor leírásában.

„Paris nem képzett séf, és nem is akar ebben a szerepben tetszelegni. Híres barátai segítségével viszont új recepteket és szokatlan konyhai eszközöket próbál ki.

A sztár népszerű YouTube-videója által ihletett műsorban Paris a bevásárlástól a főzésen át a megterített asztalig kísér bennünket – és közben talán megtanul majd otthonosan mozogni a konyhában is.”

Hogy legyen némi fogalmunk arról, mi várható, mutatjuk az eredeti Cooking with Paris videót:

Ki ő?

A Hilton-hotelek örökösnője először mint a felső tízezer tagja került a figyelem középpontjába, s már kiskamaszként megtapasztalta, hogy milyen, amikor a lesifotósok minden lépését követik, és szinte minden nap a pletykalapok híreiben szerepel.

Néhány évvel később már Hollywood figyelmét is felkeltette azzal a valóságshow-val, amelyben Nicole Richie-vel együtt szerepelt (The Simple Life). A sokszor megbotránkoztató széria egy csapásra a világ elsőszámú influenszerévé avatta a béklyóiból szabadulni vágyó, lázadó, útját kereső lányt, s ebből a skatulyából nehéz volt kievickélni.


Paris Hilton tavaly mutatta be a YouTube-on dokumentumfilmjét (This is Paris), ami a híresség egy teljesen más, sebezhető arcát tárja fel. A Tribeca Film Fesztiválon bemutatott film kendőzetlen nyersességgel mutatta be a Paris életét kísérő súlyos traumákat is, amit mind a szakma, mind a közönség nagyra értékelt.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra