Hírek

MKO

2022. február 3.

hilton , pösingermajor , double tree

A DoubleTree by Hilton megerősítette hotelportfóliójának jelentős bővítését: hat új európai szállodát jelentett be Magyarországon, Olaszországban, Franciaországban, Romániában, Hollandiában és Németországban. Európában ez a Hilton csoport leggyorsabban növekvő, teljes körű szolgáltatást nyújtó márkája: a következő öt évben a régióban várhatóan megnyíló 37 szálloda egy 120 hotelből álló lánchoz csatlakozik majd.

Patrick Fitzgibbon, a Hilton európai, közel-keleti és afrikai régió fejlesztéseiért felelős vezető alelnöke elmondta: "A hotellánc jelenleg 19 országban működik, és a következő években további hét országban várható piacra lépes. A Hilton Európában, a Közel-Keleten és Afrikában jelenleg 600 szállodát üzemeltet, amelyek közül 140 a DoubleTree by Hilton lánchoz tartozik.  A hat új szálloda stratégiai elhelyezkedésének köszönhetően megfelel a fogyasztói preferenciák és az üzleti igények növekedésének, közben pedig a Hilton számára új desztinációkra való belépést jelentenek."

Sittard (Hollandia), Hannover-Schweizerhof (Németország) Lyon, Eurexpo (Franciaország), Malpensa - Solbiate Olona (Olaszország), Brassó (Románia) mellett

Budapesten is nyílik egy egységük, az izgalmas helyen, a Budai-hegyekben található Pösingermajorban.


Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra