Hírek

MKO

2020. december 2.

S.Pellegrino Young Chef Academy néven egyedülálló nemzetközi akadémiát hoznak létre a fiatal séfek számára. A S.Pellegrino Young Chef verseny kibővítésével létrejött képzés célja, hogy hosszú távra összekösse a konyhaművészet új generációjának tagjait, és gondoskodjon fejlődésükről a kihívást jelentő időszakokban is.

A résztvevők a gasztronómia világának legbefolyásosabb és legismertebb tagjaitól, valamint gondosan kiválasztott neves partnerektől tanulhatnak, a cél folyamatos szakmai és személyes fejlődésre ösztönözni az ifjú séfeket, népszerűsíteni a fenntarthatóságot, a befogadást és a társadalmi felelősségvállalást.

Az akadémia fő pillére a S.Pellegrino Young Chef séfverseny marad, azonban az oktatás kerül középpontba. Több mint 70 ország résztvevői előtt nyitnak kaput, hogy ezzel is bizonyítsák: a tehetség nem ismer etnikai, nemi, földrajzi vagy más külsőségből fakadó határt.

A projekthez elsőként

olyan ismert séfek csatlakoztak, mint Enrico Bartolini, Massimo Bottura, Manu Buffara, Andreas Caminada, Mauro Colagreco, Gavin Kaysen, Clare Smyth, valamint Ryan King, a Fine Dining Lovers főszerkesztője.

A S.Pellegrinoval együttműködő szakemberek izgalmas és exkluzív online kurzusokkal, interjúkkal és beszélgetésekkel gazdagítják az oktatási programot.

A Young Chef Academy támogatói között szerepel az olasz konyha nemzetközi oktatási intézménye, az ALMA - La Scuola Internazionale di Cucina Italiana, a Google, a Facebook és az olasz luxusmárkákat képviselő Fondazione Altagamma alapítvány is.