Hírek

MKO

2021. október 8.

2021-ben a Horizont Brewing itthon már “bestseller” prémium söre, a Hazy Queen “New England IPA” kategóriában dupla aranyérem elnyerésével, míg a Gentle Bastard az “American IPA” kategóriában nyert aranyéremmel aratott osztatlan sikert az Asia Beer Challenge-en, Ázsia legnagyobb és legrangosabb sörversenyén.

A magyar piacon prémium söreiről már jól ismert magántulajdonú Horizont Brewing az első magyar kisüzemi sörfőzde, amely az Asia Beer Challenge-re nevezett mindkét sörével aranyérmeket nyert. A többszörös díjnyertes sörfőzde rendszeresen nevezi söreit nemzetközi megmérettetéseken, így rutinos résztvevőnek számít ezeken a versenyeken. A most elnyert dupla aranyérem azért is különleges, mert a nívós versenyen New England IPA kategóriában nem ítéltek oda más terméknek vagy gyártónak aranyérmet. A dupla aranyérem után már csak ezüstérmeket osztottak ki.

A budapesti kis sörfőzde élen jár az innovációban, amely a különböző, komplex fogyasztói igények kielégítésének egyik fontos eszköze. A fiatal, kreatív

sörfőzőik célja, hogy kompromisszumoktól mentesen, folyamatosan megújulva olyan ízeket alkossanak, melyek mindig tartogatnak meglepetést.

Minden főzet egy újabb kaland, egy újabb felfedezés és kivétel nélkül csak természetes alapanyagok felhasználásával készül. Az állandóan elérhető szortiment mellett a főzde évente közel 30 féle új sört készít. Webshopjukból pedig akár 1-2 napos szállítási határidővel is eljuthatnak söreik a fogyasztókhoz.

„Gyártóként abban hiszünk, hogy a beltartalom mellett a külső megjelenés is fontos hozzáadott értéke prémium termékeinknek, ezért az alapszortimentünk címkéit egy fiatal, tehetséges magyar művész festményei díszítik” – osztja meg gondolatait Ottó Gábor, ügyvezető.

A komplex fogyasztói élmények további bővítéséhez nemrégiben egy új, egyedülálló kreatív dizájnnal megálmodott taproom-ot is nyitottak, amellyel a márka főzdetúra élményprogramja egy kóstolóteremmel válik teljessé. A sörkedvelők örömére a Horizont október elején nagy sikerrel vett részt a beerporn.hu, Nyitott Főzdék Napja rendezvényén, ahol rengeteg látogatót vonzott a főzdetúra program.

Ottó Gábor elmondta: „Különösen büszkék vagyunk rá, hogy többszörösen díjnyertes kisüzemi főzdénk termékeire egyre nagyobb a hazai érdeklődés és egyre szélesebb körben elérhetők már országszerte.

Nagy siker és elismerés, hogy söreink elsőként kerültek fel a Budapestről induló Wizzair járatokra is. A termékinnovációval együtt jár és nagyon fontos törekvés, hogy termékeink exportképesek legyenek,

és megállják a helyüket a nemzetközi versenyben, a külföldi piacok termékei között is. A megbízhatóan magas és stabil minőségben előállítható főzetek készítését saját laborunk is segíti. Legfontosabb törekvésünk és küldetésünk azonban továbbra is az, hogy fogyasztóink számára egyedülálló élménnyé, kifinomult ünnepi pillanatokká varázsoljunk akár egy hétköznapi sörözést is.”

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra