Hírek

S. N.

2020. december 20.

Mostantól a Magyar Konyha TOP100 termelő című kiadványában szereplő portékák is felbukkannak a SVÉTasztal kínálatában.

A termőföldtől az asztalig címmel mutatjuk be a karácsonyi magazinhoz ajándékba adott Top100 termelő című kalauzunk szörpjeit, sajtjait, zöldségeit-gyümölcseit, savanyúságait, húskészítményeit. Most pedig joggal mondhatjuk, hogy a termelői kalauztól a SVÉtasztalig ível ezen finomságok pályája.

A Stílusos Vidéki Éttermiség, azaz a SVÉT házhoz szállítással foglalkozó vállalkozása ugyanis egyre több magyar termelőt, gyártót szeretne képviselni, így a Magyar Konyha magazinnal együttműködve egyre több, a TOP100 termelő közé sorolt gazda és kézműves gyártó árukínálatából lehet náluk is rendelni. Elsőként a Szorgos Gazda és a Ritaszörp – Rita Házi Szörpfőzdéje termékeit lehet megvásárolni a SVÉTasztal online piacán.


Szeretnék továbbá, ha a SVÉTasztal termékeit (gyártóit, termelőit) minél nagyobb vásárló-közönséghez tudnák eljuttatni, minél többeknek tudnák bemutatni. Ennek egyik lépése, hogy logisztikai partnerük segítségével

Lengyelországban is megkezdték a teljes kínálat forgalmazását.

Nagy örömükre a kint élő magyarokon túl egyre több lengyel vásárlójuk is van, rengeteg pozitív visszajelzéssel.

A csapat azon dolgozik, hogy a SVÉTasztal egy minőségi magyar élelmiszer-brand legyen, ami megállja a helyét határainkon kívül is. Aki szeretne értesülni a SVÉTasztal és a SVÉT Egyesület friss híreiről, az aktualitásokról, iratkozzon fel a hírlevelükre. Részletek itt.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra