Hírek

Magyar Konyha

2023. augusztus 3.

Tiago Sabarigo , Barna Ádám

A mediterrán piacok hamisítatlan hangulatát hozza el Tiago Sabarigo és Barna Ádám Esztergomba augusztus 5-én, 10:30-tól.


A Michelin-csillagos séfek vendégeskedése egymásnál nem példa nélküli. Nemrég, június végén Barna Ádám látogatott az Essenciába, a vendégséget márpedig viszonozni illik, így most Barna Ádám invitálta meg Tiago Sabarigot Esztergomba. Nem klasszikus ültetett vacsorára kell számítani ezen a napon, hanem egy sokkal kötetlenebb, lazább eseményre.

Tiago Sabarigo, a Michelin-csillagos Essência Restaurant séfje, Barna Ádámmal közösen olyan fogásokkal készül, mint például a portugálok egyik legjobb szendvicse, a Bifana, a hagyományos portugál fánk vagy a szicíliai arancini, miközben a bográcsban lecsó készül, ezúttal friss sajttal, tojással és korianderrel.

Jó hangulattal, behűtött buborékokkal várnak mindenkit!

A látogatást érdemes egybekötni egy esztergomi városnézéssel.




3 tény a vendéglátóról:


- 2022. november 3-a több vendéglátóhely, vidéki étterem számára vált piros betűs ünneppé: ekkor hirdették ki Magyarországon a Michelin-elismeréseket. Ezen az estén egy csillagot az esztergomi 42 Restaurant is hazavihetett. 

- Mit jelent az étterem neve?: Douglas Adams Galaxis útikalauz stopposoknak című könyvében a válasz a végső kérdésre, az élet értelme: a 42.

- Barna Ádám a 42 előtt a St. Andrea csapatát erősítette