Hírek

MKO

2022. június 8.

Bezár Budapest vonzáskörzetének kedvelt étterme, a Katlan Tóni Kultúrkonyha – évek óta sok munkát tettek abba, hogy a klasszikus vidéki vendéglátás visszakapja eredeti fényét és minőségét.

Ma, június 8-án az étterem facebook oldalán jelentették be a szomorú hírt – a veresegyházi konyha június 24-én bezár, onnantól csak rendezvényekre koncentrálnak:

„Kedves Vendégeink, Barátaink!

Az elmúlt években a világban egyre gyorsabban zajlanak az események, amikre nincs ráhatásunk. Rengeteg dolgot éltünk/élünk meg mindannyian mostanság. A pandémia több hullámát, az alapanyag és rezsi költségek sosem látott emelkedését, a munkaerőpiaci kihívásokat...és még sorolhatnánk. Mindvégig kerestük a legjobb megoldásokat, rugalmasan fordultunk, amikor kellett, változtattunk, ha szükségét láttuk, újraterveztünk, ahányszor úgy hozta az élet. Most is ezt tesszük, amikor - hosszas gondolkodás és sok-sok konkrét "agyvihar" után meghoztuk a döntést.
A Katlan Tóni KULTÚRKONYHA életében véget ér egy szép, tartalmas és tanulságokkal teli korszak. 2022. június 24-én éttermünk a'la carte részét bezárjuk.

A már vállalt rendezvényeket természetesen zavartalanul és a tőlünk megszokott minőségben bonyolítjuk le a malomban, illetve örömmel vállalunk szabad időpontjainkban esküvőket, céges vagy nagy családi rendezvényeket.  

Mindig is több lábon álltunk, az étterem úgy mondtuk a szerelemgyerekünk volt, ami tulajdonképpen catering üzletágunkból hajtott ki. A különleges képességünk arra, hogy bármilyen rendezvényt, bármikor, bárhol, magas minőségben lebonyolítsunk a cégünk erőközpontja volt, ez az üzletág vitt minket előre. Szerencsések vagyunk, hogy most ezt tovább folytathatjuk.

Minden lezárás okkal történik és valami új kezdete. Mi így tekintünk az előttünk álló időszakra. Örömmel várunk titeket még június 24-ig az étteremben. Gyertek és tegyük ünneppé ezt a fordulópontot együtt, mi nagyon készülünk!

Egyébként pedig bármikor újra találkozhatunk céges eseményeiteken, családi rendezvényeiteken, esküvőiteken!

Köszönjük, hogy ennyi éve itt vagytok velünk és kitartotok mellettünk!”




Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra