Hírek

MKO

2020. október 27.

Bezzegh Éva 12 hónap című „saláta-enciklopédiájájának” sikere folytatódik: a kötet német adaptációja, a Nur Salat. rangos gasztroirodalmi díjat nyert Németországban.

November 15-én lesz 3 éve, hogy a magyar közönség megismerte Bezzegh Éva 12 hónap – Saláták egész évre című receptkönyvét. A több díjjal kitüntetett kötet egy újabb szakmai elismeréssel gazdagodott:

ezúttal a Gastronomische Akademie Deutschlands e.V. (Német Gasztronómiai Akadémia) jutalmazta ezüstéremmel

a könyv helyi, már második kiadását megélő adaptációját az idén 54. alkalommal megrendezett európai versenyen.

A fotókat Török Bognár Renáta, a grafikai tervezést Laki Eszter készítette: a 360 oldalas könyv a pozitív hazai fogadatás után a világ legnagyobb zsűrizett dizájnversenyén,

az A’ Design Awards-on zsebelt be egy ezüst fokozatú minősítést grafika és vizuális kommunikáció kategóriában.

Ezt ugyanabban az évben a Magyar Formatervezési Tanács elismerése követte: a 12 hónap 25 másik pályatársával elnyerte a kiállítás jogát az aktuális Dizájnhéten, ennek nyomán a bécsi designaustria beválogatta és szintén kiállította a könyvet, mint kiemelkedő magyar dizájnt (Hungarian Design Highlight). A tavalyi évben a 25 éves múltra visszatekintő Gourmand Awardsról a szakácskönyveknek járó legrangosabb elismerést kapta - a többezres mezőnyben egyedüli magyar díjazottként.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra