A nagy sikerre való tekintettel 2021. június 9-én, szerdán este 18:30-tól immár második alkalommal rendezi meg a Costes-csoport az októberben hatalmas népszerűségnek örvendett pop-up eseményt Budapest óriáskerekén.
Mozgó étteremmé válik a kerék, hiszen az egyedülálló attrakció keretében a kabinokban a Michelin-csillagos Costes Downtown étterem szolgálja fel a séf, Miguel Rocha Vieira fogásait.
„Most, hogy a pandémia harmadik hulláma lecsendesedni látszik, lehetőséget láttunk arra, hogy a Michelin-csillagos kínálatot újra Budapest fölé emeljük.”
– mondta Gerendai Károly, a Costes éttermek társtulajdonosa. Hozzátette, hogy a járványhelyzet miatt továbbra is indokoltnak tartják a biztonsági szabályoknak való megfelelést, de erre a helyszín szintén tökéletes, mivel a kabinok egymástól teljesen elszeparáltak. Egy fülkében maximum négy fő foglalhat majd helyet, akik lehetnek családok éppúgy, mint baráti társaságok.
A négyfogásos menüt alkoholmentes üdvözlőitallal, üdítőkkel, ásványvízzel és kávéval kínálják:
- Kókusz- vichyssoise, rák-carpaccio
- Lassan sült tőkehal, csicseriborsó és chorizo
- Kacsa kétféleképpen: roston sült kacsamell, répa, gyömbér és narancs; ropogós konfitált kacsacomb-saláta
- Marinált eper, mandula-mousse és fehércsokoládé