Hírek

MKO, kép: Bujnovszky Tamás

2021. május 4.

mome , campus , kantin

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) nyílt pályázatot hirdet a Zugligeti úti Campus területén található konyha, étterem és büfé üzemeltetésére, hároméves időtartamra.

A MOME Campusa 2019 szeptemberében nyitotta meg a kapuit a hallgatók előtt. Olyan reprezentatív, XXI. századi épületegyüttes jött létre, amely kreatív munkára ösztönöz és élő kapcsolatot teremt az intézmény és az őt körülvevő kisvárosias karakterű környék között. Céljuk, hogy az újonnan kialakított Campus ne csupán a magyar művészeti képzés modern helyszíneként, hanem kortárs, dinamikus és kreatív találkozóhelyként is funkcionáljon, ahol az Egyetem közönsége, partnerei és a külső vendégek integrációja ugyancsak megtörténhet.

Olyan partnert keresnek pályáztatás útján meglévő vendéglátó egységei üzemeltetésére, aki azonosulni tud a MOME értékeivel.

Kiemelten fontos elvárás, hogy az elérhető árszínvonalú, változatos, minőségi gasztronómiai tartalom magas vendégközpontúsággal párosuljon.

A leendő üzemeltető hosszútávon fenntartható gasztronómiai szolgáltatást alakítson ki úgy, hogy az gazdaságilag megtérülő és hosszú távon fejlődőképesen üzemeltethető vállalkozást jelentsen és a ma már megkerülhetetlen környezettudatos szemlélet is legyen sajátja.

A leendő partner nem csak a szigorúan vett egyetemi kantin szolgáltatás biztosításáért lesz felelős, hanem lehetőséget kap az ehhez tartozó bár-rész, illetve a MOME Two épületében található kávézó és az épületekben elhelyezett étel és ital automaták üzemeltetésére is.

A pályázati kiírás teljes anyaga letölthető az alábbi linkről.

Helyszíni bejárás időpontja: 2021. május 14. 10:00 h
A pályázat benyújtási (beérkezési) határideje: 2021. június 10. 12:00 h

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra