Hírek

MKO

2022. április 27.

gasztrohírek

Friss gasztrohírek röviden.

Másfél év után újranyitott a Centrál Grand Cafe & Bar. A helyet üzemeltető Eventrend Group vállalat célja, hogy a kávéházak fővárosává tegye Budapestet. Hozzájuk tartozik többek között a Gundel étterem, a New York kávéház, de a budavári Főőrség kávéház is.


Az egykori Belvárosi Kávéház több évtizedes Csipkerózsika-álmából ébred május 19-én Matild Café & Cabaret néven a Klotild-palotában. A kávéházban, melyet korabeli rajzok és fényképek alapján restauráltak, az orfeumok és régi kabarék világa is megelevenedik.


Két év kényszerszünet után, Rácz Jenővel együttműködésben nyitott újra Budapest első Michelin-csillagos étterme, a Ráday utcai Costes. A konyhafőnöki teendőket ezúttal Koppány Levente látja el.

Megnyitott a budapesti Hegyvidék Bevásárlóközpontban a Culinaris Wine&Spirit. Az üzlet több kontinens prémium márkáit, megbízható, ismert brandeket és újdonságaikat, borokat, röviditalokat, különleges tételeket, illetve kiegészítőket kínál a minőségi éttermi és bárkultúrára fogékony közönségnek.


Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra