A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Magyar Konyha

2017. július 14.

Elsőként a magyarországi termelői piacok között már bankkártyás fizetés is lehetséges a LábdiPiacon, a már harmadik éve sikeresen működő badacsonylábdihegyi termelői piacon. A LábdiPiac legtöbb árusánál PayPass bankkártyaterminál használatával, kártyával is lehet fizetni idén júliustól.

A szolgáltatás megkönnyíti az árusok dolgát, gyorsul a kiszolgálás, és a vevők számára is egyszerűbb a vásárlás, hiszen, jöjjön akár csak a piacra vagy a szomszédos Herczeg Ferenc strand előtt ejti útba a piacot, nem kell előre kiszámolt mennyiségű készpénzt magával hoznia.
A kártyás fizetési lehetőséget a háttérszolgáltatást és a mobil bankkártya terminálokat a www.fizetesipont.hu, azaz a P.O.I Partner Kft. biztosítja. 


A nagyközönségnek az új bankkártyás szolgáltatás július 15-én, szombaton délelőtt 9 órakor kerül bemutatásra.
 
A LábdiPiac 2015-óta működő öko és biotermékeket forgalmazó termelői piac Badacsonytördemic-Badacsonylábdihegyen, a Herczeg Ferenc Strand melletti sétányon.

A helyi termelők vegyszermentes idény zöldséggel és gyümölccsel, kézműves sajtokkal, füstölt húsáruval, házi szörpökkel és lekvárokkal, kenyerekkel, süteményekkel, gluténmentes, diabetikus, vegán pékáruval, mézzel, mézeskaláccsal, adalékmentes kozmetikumokkal várják a vásárlókat.

A piachoz idén májusban egy mezítlábas ösvény is épült, amit bárki ingyen használhat, nemcsak piaci napokon. Aki ellátogat a LábdiPiacra, igazi közösségi élményben lesz része, hiszen a vásárlás mellett mindig van alkalom beszélgetésre, ismerkedésre, pihenésre, tapasztalat- és recept cserére, a gyerekeket pedig kézműves foglalkozás, arcfestés és nyuszisimogató várja.  A piacot helyi kötődésű magánszemélyek hozták létre és működtetik. A piac mind autóval, vonattal, kerékpárral vagy busszal könnyen megközelíthető, valamint megáll a helyi badacsonyi régiójáró busz is.
 
A LábdiPiac 2017-ben október 7-ig várja kedves vásárlóit minden szombaton 7-től 12 óráig Badacsonylábdihegyen a Herczeg Ferenc Strand melletti sétányon.