A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Magyar Konyha

2016. május 11.

A Bocuse d'Or európai döntőjére húsz nemzet séfjei érkeztek Budapestre. Magyarországot Széll Tamás, a 2013-as világdöntő 10. helyezettje képviseli, commis-ja (segítője) Szabó Kevin, a coach Vomberg Frigyes, a csapatkapitány pedig Szulló Szabina. A verseny első napján sorrendben az izlandi, az osztrák, a norvég, a bolgár, a finn, a német, az észt, a spanyol, a brit és a török csapat készítheti el és mutathatja be a haltányért, majd a vadtálat. Széll Tamás szerdán kezdte meg a versenyt.

A dán Rasmus Kofoed és a francia Serge Vieira, Hamvas Zoltán és a francia Jérome Bocuse, a zsűri elnöksége (b-j) a Bocuse d'Or szakácsverseny európai döntőjén. MTI Fotó: Mohai Balázs

 

A izlandi hústál a Bocuse d'Or szakácsverseny európai döntőjén. MTI Fotó: Mohai Balázs

Az izlandi húsétel a Bocuse d'Or szakácsverseny európai döntőjén. MTI Fotó: Mohai Balázs

 A dán Rasmus Kofoed (b) és a francia Serge Vieira, a zsűri elnökségének tagjai fényképeznek egy ételt a Bocuse d'Or szakácsverseny európai döntőjén. MTI Fotó: Mohai Balázs

A norvég halétel a Bocuse d'Or szakácsverseny európai döntőjén. MTI Fotó: Mohai Balázs

A norvég Lars-Erik Underthun, a svéd Henrik Nostrom és a brit Brian Turner, a zsűri tagjai (b-j)kóstolnak a Bocuse d'Or szakácsverseny európai döntőjén. MTI Fotó: Mohai Balázs

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra