A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Magyar Konyha

2013. november 18.

Manapság a férfiak olyan dolgokat keresnek, melyek technológiailag nagyon fejlettek, mégis egyszerű a használatuk. Kulcsfontosságú számukra a gyorsaság és az azonnali eredmény – az élet szinte minden területén. Éppen ezért siettek a head&shoulders szakértői a férfiak segítségére az új Total Care sampon megalkotásával, mely 3 tulajdonságot egyesít 1 flakonban: nagyszerűen tisztít, rendszeres használatával segít megelőzni a korpásodást, valamint kondicionálja, és könnyen kezelhetővé teszi a hajat

Technológiával a hajért

Manapság a férfiak igazán egyszerű, de nagyszerű megoldásokat keresnek - gondoljunk csak az okostelefonokra, melyek belül rendkívül összetettek, számtalan különböző dologra képesek, de használatuk során mégis egyszerűek és könnyen kezelhetőek. Ez az igény nem csak a telefonokra igaz, de a számítógépek, az autók, sőt még a hajápolási termékek esetében is! Az ideális sampon nagyszerűen tisztít, rendszeres használatával segít megelőzni a korpásodást, könnyen kezelhetővé teszi a hajat, remek illata van és könnyen kiöblíthető. Mindemellett legyen egyszerű a használata, hiszen a férfiak többsége nem szeret túl sok időt tölteni szépségápolással napi rutinjuk során. Ezzel szemben a nők számára maga a folyamat lényeges része az eredménynek, ezért szeretnek rá időt szánni. A head&shoulders szakértői ezzel tökéletesen tisztában vannak, ezért alkották meg az új Total Care sampont, mely 3 tulajdonságot nyújt 1 flakonban:

  • mélytisztító hatás
  • korpásodás elleni hatás
  • kondicionálás és kezelhetőség
A férfiak, mint mindenben, az öltözködésben is az igazán egyszerű, de nagyszerű megoldásokat keresik. Kulcsfontosságú számukra a gyors, mégis tökéletes eredmény az élet szinte minden területén, így a ruházkodásban is.

De milyen a jól összeválogatott alapruhatár? Milyen nélkülözhetetlen elemekből és hány darabból kell állnia, hogy minden alkalomra biztosítson megfelelő öltözetet? Sebó Krisztián stylist szerint a jól kombinálható ruhatár titka minden olyan darab, mely számtalan variációt kínál, az öltözködést változatossá tudja tenni bármilyen alkalomról is legyen szó. Így egy férfi gardróbjában alapvető ruhadarab, mely sosem megy ki a divatból, a póló. Mindennel hordható, talán a leguniverzálisabb viselet és szinte minden boltban lehet kapni.

Pamut póló

Különféle darabokat választhatunk, szabásban, nyakban, színben, minden esetben jól kihasználható, változatos öltözködésre ad lehetőséget. A legegyszerűbb, mégis legjobb választás a pamut, valamilyen semleges színben. Kényelmes, praktikus, könnyed viselet. Átereszti a levegőt és szinte minden más anyaggal remekül mutat. Alapdarabnak számít egy ilyen felső, mint ahogy azt a következő néhány különleges és elegáns összeállítás is jól tükrözi, melyeket az aktuális trendekből válogattunk össze:

Klasszikus

Egy elegánsabb, zakó-farmer kombinációt is remekül feldob egy sima, hétköznapi fehér póló. Ősszel sokan abba a hibába esnek, hogy hanyagolják a színeket, kiegészítőket, pedig egy kis kreativitással lehetünk merészebbek. Szettünkbe egy bordó zakót választottunk, ezzel megtörve a klasszikus összeállítást. Hozzá passzoló övvel és cipővel minden esetben kiválóan működik, megjelenésed hatásos, de mégis visszafogott és stílusos lesz. Bármilyen alkalomra menj, nem lőhetsz vele mellé.

Sportos

Amennyiben a sportosabb, lezserebb öltözködés híve vagy, akkor egy most nagyon divatos kockás inggel megspékelve, sportcipővel variálva szintén ütős és laza, utcai megjelenést kapsz. Tökéletes és kényelmes a rohanó, őrült hétköznapokon. Idén is divatos a különböző mintákat összepárosítani, a lényeg itt is a kulcsdarab kiválasztása, a pamut pólót használd kiindulópontként.

Vagány

Ha a gardrób előtt állva nem vagy biztos a dolgodban, ez a neked való kombináció. A fehér póló sállal és bőrkabáttal megbolondítva extrém és férfias, szövet vagy farmernadrággal egyaránt jól kombinálható, laza eleganciát kölcsönöz. A harmóniát árasztó összképhez itt is elengedhetetlen a bőrcipő vagy bakancs. A siker nem maradhat el a szürke hétköznapon, de egy lazább pénteken az irodában sem.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra