Magyar Konyha
2013. január 3.A karácsonyi előkészületek egyik legizgalmasabb pillanata, amikor a gyerekek összejönnek mézeskalácsot sütni. Korponai Péter cukrász olyan karácsonyi édességeket talált ki és készített a gyerekekkel, amelyek egyszerűen elkészíthetők és látványosak.
A Mezzo Kuzin főzőiskolában egy egész napig csak karácsonyi sütemények készültek, mindent a gyerekek kevertek, formáztak, díszítettek. A nap sárgarépa hámozással kezdődött és a répatorta gyöngybe forgatásával végződött. Nem csoda, hogy ez lett a kedvenc édesség: a felnőtteknek torta, a gyerekeknek nyalóka formájában.
Korponai Péter cukrász olyan ünnepi édességeket (gesztenyés kifli, marcipáncsillag, répatortás nyalóka, mandulás bonbon) sütött gyerekekkel, amit bárki könnyedén elkészíthet odahaza, akár ajándéknak is.
A Magyar Konyha decemberi száma már kapható az újságárusoknál.