A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Magyar Konyha

2013. november 25.

Ma már minőségi termékeket, zöldséget, gyümölcsöt, lekvárt, mézet, kézműves készítményeket is vásárolhatunk interneten. A termelői piacok mellett megnőtt az online piacok száma. Körkép.

„Friss roppanós zöldségek, a fáról szedett tökéletesre érlelt gyümölcsök, a hazai lankákon nagy gonddal termesztett szőlőből nyert kézműves borok. Csak néhány csoda, melyhez a fővárosban pillanatok alatt egyszerre hozzájuthatunk, ha jó helyen keresgélünk.” Így hirdeti magát az egyik online házhozszállító cég. És valóban, friss zöldségeket, húst, gyümölcsöt is szállítanak a megbeszélt időpontra.Nem csak időt, de energiát is spórol a háziasszonyoknak, vagy azoknak a fiataloknak, akiknek nincs idejük minőségi alapanyagokat vásárolni.

A Nekedterem.hu magyar kistermelők közül válogat minőségi hazai gyümölcsöket és zöldségeket és heti dobozokat formál belőlük, melyek mindig az idény és friss termékekből állnak. Házias ízek, tartósítószer és vegyszermentes hozzávalók jellemzik az árukat. A heti dobozokon kívül lekvárokat és szörpöket is kínálnak, sőt a hírlevélben receptek is érkeznek is érkeznek. Tejtermékek, füstölt húsáruk, kézműves csokoládék és borok, friss fűszernövények is vannak a listában. A folyamat egyszerű, minden héten szerdáig ki kell választani a már kész dobozt vagy tetszés szerint összeállítani egyet, hosszas várakozás, sorban állás nélkül, és nincs is más dolgunk, mint hogy megvárjuk, míg a futár becsönget hozzánk pénteken.

www.nekedterem.hu
www.facebook.com/NekedTerem

 

Az Inyencfalat.hu magyar őstermelőktől származó, házi élelmiszereket, lekvárt, mézet, krémeket, chutneyt, mustárt, olajat, ecetet, szörpöket kínál a honlapján. Olyan termékekekt, amelyekben nincs Ízfokozó, színezék, aroma. Folyamatosan vezetik be az újabb termékeket, az oldalon pedig recepteket is közölnek. 

www.inyencfalat.hu
www.facebook.com/inyencfalat.hu

A Klassz.hu Magyarország legnagyobb webáruháza. Az egyik legnagyobb kínálat az Étel/ital kategóriában található, válogatott gasztrotermékeket kínálnak, exkluzív árukat, kistermelők termékeit. Bio élelmiszerek, bor, csokoládé, fűszer, kávé, konyhai eszközök,  méz, mustár, szárított gyümölcs, tészta, szörp és még több tucat termék található a listán. A legjelentősebb kézműves termékek oldalairól válogatva.

www.klasssz.hu
www.facebook.com/klassz.hu

EBIO Kertészet

Gergics Antal gazda biodinamikus módon gazdálkodik biotermékeit a Mom piacon és  házhozszállítással adja el.  Budapesten és környékén, csomagküldést is vállalnak az ország bármyel részére.

 

www.ebio.hu
Tel:
  (30) 321-4031, 06(24)489-138 
Rendelés: hétfő este 19-21 óra között.

Netkamra Virtuális Piactér oldalon a kistermelői termékeket, bio élelmiszereket kapni, az oldalon bemutatjákmagukat a termelőket, sajtosokat, méhészeket, borászokat, olajütőt, savanyúságkészítőt.

www.netkamra.hu
Telefon: 20/312-6122, 20/264-4455

Parasztnet

Adjuk vissza a "paraszt" szó becsületét! szól a parasztnet.hu oldal mottója. A honlapon közvetlenül vásárolhat olyan termelőktől, akik személyesen szállítják házhoz saját termékeiket. Méz, tejtermekek, olajak

www.parasztnet.hu