Magyar Konyha
2012. december 2.A magazin december 8-tól kapható az újságárusoknál, előfizetőinket Magyar Konyha naptárral lepjük meg karácsonyra, melyet a lappal együtt december 11-én kapnak kézhez. Decemberi lapszámunk tartalmából.
Gasztroarcok
Az életet kell szeretni. Interjú Csukás Istvánnal
"Amikor végre lett lakásunk, az udvaron rögtön felállítottam a bográcsot, összetoboroztam a lakótársakat, barátokat, és elkezdünk öreglebbencset főzni." (Csukás István)
Karácsony
Temesi Ferenc: Karácsony kocsonyája
Ezerarcú, ezerszemű mák, mákos receptek Bittera Dóra és Molnár B. Tamás tollából
Tálas Kata karácsonyi menüje
Miért is eszünk karácsonykor pulykát?
Biarritz étterem: variációk pulykára
Az ország legidősebb főzőasszonya
Látogatóban Ágoston Gézánénál.
Magyar ízek
Cserna-Szabó András:A tekintetes asszony káposztája
A töltött káposzta alakváltásai
Segal Viktor receptjei
Sajtkészítés Gyimesben
Hogyan tanította meg Sándor Tamás, a bükki sajtmester az esztena lakóit a sajtkészítés fortélyaira?
Karácsonyi süteménysütés gyerekekekkel
"Mindent a gyerekek kevertek, formáztak, díszítettek. A nap sárgarépa hámozással kezdődött és a répatorta gyöngybe forgatásával végződött."
Szilveszter
Szilveszteri falatkák Barka Áron, az Araz séfje kreációi
Könnyű szilveszteri koktélok
Tokaj ízei
Alkonyi László: Rajongott Tokaj
Sajt, lekvár, aszús receptek
A legjobb helyek a tokaji borvidéken
Spájz
Saly Noémi rovata: Gesztenye lekvár és Cukorban főtt gesztenye
Nem piskóta
Auguszt Olga rovata: E-80, Fatörzs
Karácsonyi tippek
Főzzünk ajándékot! Mit tegyünk a karácsonyi csomagolópapírral? Hol rendelhetünk bejglit és halászlevet, hol kapunk friss halat?
Penna és fakanál
Karácsonyi könyvajánló
Gasztrokalendárium
Megváltó december