A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Magyar Konyha

2012. december 2.

A magazin december 8-tól kapható az újságárusoknál, előfizetőinket Magyar Konyha naptárral lepjük meg karácsonyra, melyet a lappal együtt december 11-én kapnak kézhez. Decemberi lapszámunk tartalmából.

Gasztroarcok

Az életet kell szeretni. Interjú Csukás Istvánnal

"Amikor végre lett lakásunk, az udvaron rögtön felállítottam a bográcsot, összetoboroztam a lakótársakat, barátokat, és elkezdünk öreglebbencset főzni." (Csukás István)

Karácsony

Temesi Ferenc: Karácsony kocsonyája
Ezerarcú, ezerszemű mák, mákos receptek Bittera Dóra és Molnár B. Tamás tollából
Tálas Kata karácsonyi menüje
Miért is eszünk karácsonykor pulykát?
Biarritz étterem: variációk pulykára

Az ország legidősebb főzőasszonya

Látogatóban Ágoston Gézánénál.

Magyar ízek

Cserna-Szabó András:A tekintetes asszony káposztája
A töltött káposzta alakváltásai
Segal Viktor receptjei

Sajtkészítés Gyimesben

Hogyan tanította meg Sándor Tamás, a bükki sajtmester az esztena lakóit a sajtkészítés fortélyaira?

Karácsonyi süteménysütés gyerekekekkel

"Mindent a gyerekek kevertek, formáztak, díszítettek. A nap sárgarépa hámozással kezdődött és a répatorta gyöngybe forgatásával végződött."

Szilveszter

Szilveszteri falatkák Barka Áron, az Araz séfje kreációi
Könnyű szilveszteri koktélok 

Tokaj ízei

Alkonyi László: Rajongott Tokaj
Sajt, lekvár, aszús receptek
A legjobb helyek a tokaji borvidéken

 Spájz

Saly Noémi rovata: Gesztenye lekvár és Cukorban főtt gesztenye 

Nem piskóta

Auguszt Olga rovata: E-80, Fatörzs

Karácsonyi tippek

Főzzünk ajándékot! Mit tegyünk a karácsonyi csomagolópapírral? Hol rendelhetünk bejglit és halászlevet, hol kapunk friss halat?

Penna és fakanál

Karácsonyi könyvajánló

Gasztrokalendárium

Megváltó december