Magyar Konyha
2012. szeptember 7.Elsőre a fényképeivel nyűgöz le az Art Nouveau sorozata: tűéles, mély tónusaikkal mintha "megszólalnának" az egyes fogások. Gyors ételek, Ázsiai ízek, Olasz ételek és Sütés címmel jelentek meg eddig a Lépésről lépésre sorozat kötetei, s ha már a harapnivalóan ínycsiklandó képek nézegetéséből fölocsúdtunk, másodszorra azon ámulhatunk, hogy az egyes fogásokat részletesen bemutatják a hozzávalók felsorolásától az előkészítés fázisain át a kész ételig.
Az egyébként is könnyen elkészíthető, mégis változatos recepteknél a fényképek mellett egyértelmű utasítások vezetik az olvasót, úgy, hogy a kezdők is bátran nekivághatnak, de a gyakorlottabb szakácsok is találnak megszívlelendő tanácsokat. A meglepően sok recept előtt hasznos tippeket is felsorolnak, hogy ne csak a konyhai eszközök legyenek kéznél, hanem "fejben is rendben legyünk": például ne kapkodjunk, csak olyan étel elkészítésébe fogjunk bele, amit van is időnk megfőzni. Így garantáltan nem végződik kudarccal a konyhai kaland.