Magyar ízek

PR-cikk

2022. május 26.

Megújult belső térrel, de a már megszokott nagyszerű programokkal és finomságokkal várja vendégeit Budapest bohémnegyedében az ARAZ Étterem!

Egy hosszabb szünet után ismét visszatér az élet a belváros egyik közkedvelt éttermébe, ahol továbbra is Barka Áron – chef de cuisine – álmodja meg a fantasztikus kreatív fogásokat.

Az étterem a felújítással arculatában enyhén „bisztrós”, mégis elegáns kialakítást kapott, jellemzően a világosabb színek dominálnak. Sáfrány Csilla (aki a cégcsoport szállodáinak is egyik belsőépítésze) az átalakításkor a Continental Hotel szecessziós stílusjegyeit is felhasználta, ami többek között a Kaza beton falburkolatban is megmutatkozik. Tom Dixon Beat lámpák, Pedrali Nym székek, Casamance textilek és egyéb dizájn elemek teszik egyedivé és stílusossá az enteriőrt.

Az ételek tekintetében továbbra is a magyar és nemzetközi konyha remekei kerülnek elénk némi csavarral, ahogy azt már Barka Árontól megszokhattuk.


Egész évben változatos, hetente megújuló ízletes déli menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal, tematikus vasárnapi brunch programokkal és nyári Grill&Gin estekkel várják vendégeiket.

A hétfőtől szombatig kapható déli menüben mi válogathatjuk össze kettő- vagy háromfogásos ebédünket, kettő levesből, négy főételből és három desszertből, mindezt rendkívül kedvező áron.

Tematikus brunch programjaik pedig felhőtlen kikapcsolódást nyújtanak az egész családnak. Az ember nyugodtan hátradőlhet és élvezheti a kellemes vasárnapi délutánt családja körében, hangulatos élő zene mellett. Ráadásul, míg a vendégek jóízűen fogyasztják ebédjüket, a gyermekekre egy szórakoztató gyermeksarok is vár, melyet egy szakképzett óvónő felügyel. Legközelebb június 5-én, egy nagyszerű Pünkösdi brunch-al várnak mindenkit.

Az étterem egy belső terasszal is rendelkezik, mely a nyüzsgő belváros közepén, ám mégis a zajoktól távol valódi oázisként várja a kulináris élvezetekre vágyó közönséget, így a nyár közeledtével pedig Grill&Gin estéknek is helyet ad majd.

További információk: www.araz.hu

(X - támogatott tartalom)

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra