A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

A piac konyhája

Magyar Konyha

2018. február 26.

Sikertörténetek – Márkaépítés – Logisztika. A Magyar Konyha és a SVÉT konferenciája március 22-én, termelőknek és szakácsoknak. A konferencia fő kérdése: hogyan kerüljön minőségi magyar termék a vendéglők, bisztrók étlapjára?

Stílusos Vidéki Éttermiség fényképe.

Hogyan kerüljön minőségi magyar termék a vendéglők, bisztrók étlapjára?

Sikertörténetek – Márkaépítés – Logisztika

A konferencia célja, hogy segítse a párbeszédet, kapcsolatot teremtsen a szakácsok, vendéglősök, illetve a minőségi termékeket előállító termelők között, pozitív példákon keresztül bemutassa és egy kerekasztal-beszélgetés keretében megvitassa, mi lenne a termékek ideális útja a termelőtől az éttermekig, hogy a hazai alapanyagok állandóan jelen legyenek az étlapokon.

Időpont: 2018. március 22.

Helyszín: Európa hajó, Szilágyi Dezső tér

Műsorvezető: Borbás Marcsi


Program:

9.30   
Regisztráció

10.00–10.15
Megnyitó
Daróczi László (Agrármarketing Centrum)

10.20–10.40
Séfasztal 
Minőségi alapanyagok a magyar éttermek étlapjain
Előadó: Ruprecht László (SVÉT)

10.40–11.00
A bükki sajt a legjobb éttermekben
Egy kistermelő kilátásai a magyar gasztronómiában
Előadó: Sándor Tamás (Bükki Sajt manufaktúra, Mónosbél)

11.00–11.20
Hogyan került a keleméri bárány az ország legjobb éttermeinek étlapjaira?
Márkaépítés Kelet-Magyarországon
Előadó: Balogh-Nagy Erzsébet (Keleméri Farm)

11.20–11.40
Jó ízű biotermékek az éttermek kínálatában
Okos logisztika a termelők szolgálatában
Előadók: Debreczeny Balázs (Az én piacom), Pecznyik Béla biotermelő

11.40–12.00
Szakácsok és termelők
Termelők beszállítási lehetőségei az éttermi konyhákra
Előadó: Csapody Balázs

12.00–12.30
Kávészünet

12.30–13.00
A Magyar Konyha Termelői Díj 2017 átadása
Lévai Anikó, a magazin szerkesztőbizottságának elnöke és Vinkó József főszerkesztő laudálják a nyerteseket
Termelői díjak, különdíjak átadása

13.00–14.30
Kerekasztalbeszélgetés   

14.30–16.00
Termékbemutató kóstolással
Termelők, séfek, étterem-tulajdonosok találkozója

A konferencia támogatói: MTÜ, AMC, PGA, Magyar Bocuse d'Or Akadémia, Demetervin Pincészet

A nagy érdeklődésre való tekintettel a jelentkezés lezárult. Megértésüket köszönjük!

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra