A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Magyar Konyha

2019. november 6.

A Magyar Konyha és a Stílusos Vidéki Éttermiség harmadik alkalommal rendezi meg A piac konyhája című konferenciát szakácsoknak, termelőknek és a gasztronómia iránt érdeklődő közönségnek.

December 5-i rendezvényünkre a belépés ingyenes. Az alábbi címen lehet regisztrálni: bago.zsofia.svet@gmail.com

Program

9.30 Regisztráció

10.00–10.10 Megnyitó

Lévai Anikó, a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke

10.10–10.20 Köszöntő

Dr. Cser-Palkovics András polgármester, Székesfehérvár

10.20–10.30 Klíma és gasztronómia – a konferencia témájának felvezetése

Borbás Marcsi

10.30–10.50 Az élelmezés jövője: fenntartható, egészséges ételek a klímaváltozás árnyékában

Dr. Kun Ádám tudományos főmunkatárs, Ökológiai Kutatóközpont

10.50–11.10 Márkaépítés, látványtervezés

Ipacs Géza grafikus, Apacs Stúdió

11.10–11.30 Kistermelői támogatások és a szabályozási környezet

Dr. Viski József vidékfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium 

11.30–11.50 Fenntartható Balaton

Szári Zsolt vezérigazgató, Balatoni Halgazdaság

11.50–12.10 A Magyar Konyha Termelői Díj átadása

12.10–13.10 Ebédszünet és termékbemutató

13.10–13.30 Séfasztal és Magyar Márka

Ruprecht László, SVÉT

13.30–13.50 A tudatos kereskedő

Willmann Fábián, A másik bolt

13.50–14.10 Egy kistermelői modell: a Csurgódombi Sajtkonyha

Pózer István és Márkus Erika

14.10–14.30 Tisza-vidéki termékek a fővárosban 

Barát József Szövetség az Élő Tiszáért

14.30–14.50 Piac és közösség – Fenntartható piacozás

Schultz György, a Jancsárkert Egyesület elnöke, Székesfehérvár

15.00 Összegzés

.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra