A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Magyar Konyha

2014. augusztus 26.

Néhány éve egy fine dining étel vagy az ország egy eldugott konyhájának ízei sokak szemében érdeklődő csillogást váltottak ki, ez azonban ma már kevés. A jó szakácskönyvek megvehetők, a fogások otthon is elkészíthetők. Kellett valami plusz, ami a gasztronómiát továbbra is az érdeklődés középpontjában tartja. Az új divat elérte a magyar fővárost is. Ma már egy jó kávé mellett a dizájnban vagy növényekben is gyönyörködhetünk - s az új "élményeket" akár haza is vihetjük.

Most a fővárosban megtalálható gasztroboltokat teszteltük. TOP 10+1 üzletet ajánlunk Pesten és Budán. Olasz száraztészták, laktóz-, gluténmentes élelmiszerek, levegőn érlelt olasz, spanyol sonkák, bio mangalica termékek és még sorolhatnánk. Bebizonyítjuk, hogy a jó helyek nem csak a belvárosban léteznek és megmutatjuk, hogy kis körültekintéssel ár/érték arányban is remekül vásárolhatunk minőségi terméket.

 

TOP 10 gasztrobolt listánkat megtalálja a Magyar Konyha szeptemberi  számában!

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra