Magyar Konyha
2014. augusztus 26.Néhány éve egy fine dining étel vagy az ország egy eldugott konyhájának ízei sokak szemében érdeklődő csillogást váltottak ki, ez azonban ma már kevés. A jó szakácskönyvek megvehetők, a fogások otthon is elkészíthetők. Kellett valami plusz, ami a gasztronómiát továbbra is az érdeklődés középpontjában tartja. Az új divat elérte a magyar fővárost is. Ma már egy jó kávé mellett a dizájnban vagy növényekben is gyönyörködhetünk - s az új "élményeket" akár haza is vihetjük.
Most a fővárosban megtalálható gasztroboltokat teszteltük. TOP 10+1 üzletet ajánlunk Pesten és Budán. Olasz száraztészták, laktóz-, gluténmentes élelmiszerek, levegőn érlelt olasz, spanyol sonkák, bio mangalica termékek és még sorolhatnánk. Bebizonyítjuk, hogy a jó helyek nem csak a belvárosban léteznek és megmutatjuk, hogy kis körültekintéssel ár/érték arányban is remekül vásárolhatunk minőségi terméket.