A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Mit együnk az adventi vásárban?

Magyar Konyha

2017. december 16.

Ideális hétvégi program az andalgás a kivilágított belvárosban – Budapest karácsonyi fényei nem csak a turistáknak adnak örömet. A fényfüzéres házak egészen új arcukat mutatják, még a megszokott repedéseket se vesszük észre.

Az Adventi Ünnep a Bazilikánál a European Best Destinations turisztikai portál szavazásán a negyedik legjobb európai vásár lett - minden ott van a nyúlszőr kucsmától a füstölt lazacig. Nézzék meg képriportunkat, fedezzék fel velünk együtt a tér gasztronómiai lehetőségeit.Szemüveg majdnem minden standon kapható

 Este különösen szép Budapest

 A Divinónál jó a forraltbor

 Rengeteg a külföldi, nagyon élvezik

 Remek magyar savanyúságokat is árulnak

 Raj Ráchel flódnija korrekt adag

 Nem népkonyha, de gondolják: egyszer van karácsony

 Fél kenyérke, finom töltelékkel

 Örök klasszikusok, naná, hogy van lángos

 Sok külföldi rácsodálkozik a tócsnira

 Boltban nem adnak ilyet, csak a vásárban: Unicum jalapenóval tuingolva. Csíp!

 Tintahal tintájával színezték meg a pékárut

 Isteni levesük is volt korábban, de most remek bbq húsokat kínálnak

 A Garage BBQ fogása a vásáron kívül is tökéletes pulled pork bagelnek számítana

 Sült paradicsom: télen-nyáron finom

 Mindig sláger marad a kolbász

 Csodás füstölt lazac a Langusztánál

A vásár január elsejéig tart –

az utolsó napon mindenki lencsés étellel készül majd!

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra