Rosenstein Tibor receptje
2012. november 9.- 1 db 4–5 kg-os liba
- 2 fej vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- 3 db birsalma
- 1 kis üveg gesztenyeméz
- só, bors, majoránna
liba , vöröshagyma , fokhagyma , birsalma , gesztenyeméz , majoranna
liba , vöröshagyma , fokhagyma , birsalma , gesztenyeméz , majoranna
Szerző: Ásós Géza
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Szabó Julcsi és Manuela-Esther-Kreissl Sanchez
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
A legszebben tálaló magyar szakács a látványnál csak egy dolgot tart fontosabbnak: az étel ízét.
Szerző: Pesti István
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Csécsei László és Orcsik Edit
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes