Csécsei László és Orcsik Edit receptje
2019. május 6.- 4 szelet gomolya (40 dkg)
- 8 szelet mangalicaszalonna
- szőlőmagolaj
- kisebb fejes saláta
- só, cukor
- mustármag
- tárkony
- zöld paradicsom
- zöldparadicsom-lekvár
- eper
- alma-birsalma ecet

Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: AJB Restavracija
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Mákos lőnyeként is közismert finomság.
Szerző: Saját séfünk
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
A mustárhoz remekül illik a lazac és az uborka is.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű