Magyar Konyha
2016. január 4.A Magyar Konyha második kötete a fűszerek jelentőségébe és a fűszerezés mindennapi művészetébe avatja be az olvasót.
Mindenkit kísért valamilyen régi illat, ami a nagymama főztjét idézi. Fűszereink többségét nagyanyáink még nem csak ismerték, de termesztették is. A Magyar Konyha második kötete a fűszerek jelentőségébe és a fűszerezés mindennapi művészetébe avatja be az olvasót. A könyv nem száraz lexikon vagy hétköznapi receptgyűjtemény, hanem fűszertörténeti, gasztronómiai album fűszeres receptekkel. Ambrus Lajos és Gyurik Gábor a kert és a konyha csábító illatát idézi fel, Burger Barna ínycsiklandó fotóival illusztrálva.
KIADÓI KEDVEZMÉNYES ÁRUSÍTÁS:
1027 Budapest, Horvát u 14-24., V. emelet.
Telefon: (061) 461-1400
Nyitva tartás: H-P: 8-16.30 óráig
E-mail: recepcio@hetivalasz.hu