A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Hírek

Kerti sütés, így dolgoznak a profik

Magyar Konyha

2019. augusztus 1.

Imádjuk a szabadtéri sütögetést, de néha úgy tűnik a kerti grillel meg a bográccsal csak a futottak még kategóriában indulhatunk. Indiában szintet emeltek: ha nem is utánozzuk őket, megnézni érdemes.

Nagypapi nem viccel – sem az mennyiség, sem a fűszerezés nem mindennapi. A legkomolyabb azonban az, hogy a hőkezeléshez a teret a friss, nedves bambusz adja.

A csirkét betömködik, levelekkel lezárják,

alágyújtanak és nemsokára már falatozhatnak is.

Bámulatos, muszáj lesz bambuszt ültetni a kert végébe, hogy a bongolu módszert itthon is űzhessük.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra