Magyar Konyha
2019. augusztus 13.Külön kaszt a szabadban sütögetőké: őket nem a gépcentrikus modern gasztronómia, hanem a direkt hőközlés, a parázs, a tűz és a szálló illatok varázsolják el.
Az első lépés talán a kerti grill meg a bogrács, azonban akit beszippant a műfaj, hamar azon kapja magát, hogy csak azért kívánkozik ki a zöldbe, hogy ott álljon neki valami hatásos ételnek.
A youtube számos ilyen megszállott videóját feldobja, de a stílus egyik legnagyobb ásza az Almazan Kitchen: nagy kés, nagy láng, nagy adagok – nincs mellébeszélés, nincs kapkodás sem. Sőt, duma sincs és a szereplők az arcukat sem mutatják, mert náluk minden az alapanyagról és a hagyományos technológiákról szól.
Ha szeretik a gyomrukat és pár remek percre vágynak, kövessék csatornájukat. Gyakran frissítenek, mindegyik anyaguk profi, sőt, a legtöbb odahaza is kipróbálható!