Magyar Konyha
2019. július 17.Aki egyszer megérezte a szabad tűzön készülő ételek illatát, a füst, a zöldségek és a húsok felfelé szálló keverékét, az könnyen beleszeret. Legyen ősz, tavasz, tél vagy nyár, a kerti tűzhely, a grill, a parázs mindig felizzhat.
A törökök mesterei a műfajnak, a magyar konyha fejlődésére is nagy hatást tettek a közös történelmi évek. A műhelytitkok ellesését azonban nem kell abbahagyni – még mindig
van mit tanulni
az egyszerű, célratörő technológiákból, receptjeikből.
Az Instagram egyik legnagyobb sztárja az Orman Lezzetleri – gusztusos mikrovideóikban megmutatják, mi mindent készíthetünk tűzön, pár jó alapanyag meg öntöttvas serpenyők segítségével. Érdemes követni munkásságukat, nincs sok lacafaca, csak remek szabadtüzes praktikák.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A bejegyzés megtekintése az Instagramon